Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi hamar megkéri a nő kezét akkor biztosan szerelmes?
23-as Úgy látom mégiscsak izgat ez a házasság dolog, a korábbi kijelentéseid ellenére, akkor menj bele. Nyilván te is tudod, hogy az lenne ésszerű, ha összeköltöznétek, és ha egy év múlva is jól megvagytok, akkor jöhet az esküvő, főleg, ha gyereket sem akartok, de neked nem kell így döntened.
Neked milyenek a korábbi kapcsolati tapasztalataid, hosszra, minőségre?
24 Írtam nem tagadom jólesik, bár szerintem is korai. De a jegyesség az nem jelenti azt, hogy már holnap hozzámegyek...
Fura, mert általában nők vannak vele így , de nálunk meg ő mondja azt, hogy ne éljünk együtt “csak úgy” hanem házasságban. Hosszabb kapcsolataim voltak (2) , házas nem voltam. 31 vagyok.
25-ös Az lett volna még a tippem, hogy szűz vagy/voltál, és így tapasztalat híján könnyebben befolyásolható. Ezek szerint nem erről van szó.
Ha most csak egy gyűrűről van szó, az a nem jelent semmit kategória, van aki mindenkit eljegyez, de senkit nem vesz el. Ha vidéki, akkor lehet, hogy náluk ez a szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!