Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hosszú házasságban élő nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú házasságban élő nők, ti hogy álltok az együttlét kérdéséhez?

Figyelt kérdés
Őszinte válaszokat szeretnék. Nyilván van sok olyan házasság, ahol még 20 év együttélés után is egetrengető napi szexek vannak, de nem erre vagyok kíváncsi, hanem arra, ami hasonló, mint az enyém. 17 éve vagyunk házasok, nagyon jól megvagyunk emberileg, jól kijövünk, persze a szerelem már átalakult, de igazi szövetség vagyunk, jóban rosszban kitartunk egymás mellett. DE. Azért a szexualitás már nem a régi. Még mindig nagyon jó, ha együtt vagyunk, de már nem olyan gyakori, picit kiveszett a tűz, jóval kevésbé szenvedélyes. Nem akarom a gyerekre meg a tennivalókra fogni, egyszerűen már nem kívánom olyan sokszor a szexet, mint régen. Viszont szeretnék mindent megadni a páromnak, nem szeretném, ha emiatt megromlana a kapcsolatunk, netán megcsalna. Szóval olyan nők válaszára lennék kíváncsi, akik hasonló helyzetben vannak, ti ilyenkor hogyan "veszitek rá magatokat", hogy kezdeményezzetek gyakrabban, ne legyetek elutasítóak? Nem azt kérdezem, hogy hogyan tűritek, mert nem erről van szó, szeretem a férjem és szexelni is vele, csak őszintén szólva a libidóm elég gyatra egy ideje. Ti mit tesztek ilyenkor? Hogyan tüzelitek fel magatokat, hogy legyen kedvetek a szexhez ennyi együtt töltött év után, ne csak egy hónapban 1-2X? Hogyan visztek bele változatosságot? Köszi a normális válaszokat! 47N
2021. máj. 19. 09:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%
Nincs covid mar, lehet randizni. :)
2021. jún. 1. 14:13
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én egyessel értek egyet, legalábbis ilyen tapasztalatom van. Azt hittem én is hogy a libidóm ment lejjebb az életkor miatt, de "csak" a partner nem volt megfelelő.
2021. jún. 2. 09:30
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi 20 éve vagyunk együtt, de lassan már minden csak a napi rutin része. Fergeteges szex? :D Ahhoz egy idegen kellene, mert mi már újat nem tudunk egymásnak mutatni. Egy család vagyunk, sosem válnánk el, de nem szerelem meg érzelmek, hanem erős kapocs és szövetség.

Nálunk is havi 2-3 szex van, jobb lenne egy kicsivel több, de már megszokom lassan. Romantika meg csók már nevetséges lenne nálunk, én nem is szeretném sem oda sem vissza. Pedig nem kellene más ember, de ezek a románcos idők elmúltak. Volt ott és akkor.

2021. jún. 2. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!