Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak a feleségemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a feleségemmel?

Figyelt kérdés

Szóval alapvetően semmi gond nincs egészen addig amig ágyba nem kerülünk nem lehet vele szeretkezni semmilyen formában nehézkes volt már a kapcsolat elejétől de kitartottam hittem benne, hogy jobb lesz, de nem így lett.

Akkor kicsit részletesebben:ha behatolásra kerülne a sor megijed és nem akarja ilyenkor abba hagyom fel öltözök ekkor ő elkezd sirni, hogy elrontotta de már a nem tudom hanyadik próbálkozásra ez van én meg már bele fáradtam és egy jó idelye nem is kezdeményezek. Elgondolkodtam a kapcsolatunkon de van közös gyerekünk 1 éves így nehéz ez az egész helyzet.

Úgy voltam vele már, hogy ráfordulok megpróbálom ha nem akkor abba hagyom és alvás de ennek már semmi értelme nincs.

2021. máj. 8. 23:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
20%
Rohadt viccesek vagytok ti nők, hogy az egyértelműt is így rátolrájtok minimum 50%-ban a férfiakra :D egyszeruen zseniális.
2021. máj. 9. 09:28
 22/30 anonim ***** válasza:
26%

"Én nem értem, hogy miért kell behatolni?"

Gratulálok, de sem szexeltél még soha :) Egyébként értenéd, miért jobb bent, mint kint.

2021. máj. 9. 09:56
 23/30 anonim ***** válasza:
85%

#22 De ebben a helyzetben nem jobb bent, mint kint. Ha bent akarja, akkor nincs szex és mindketten egy rossz élménnyel gazdagodnak.

De a kedvedért átfogalmazom. “Nem értem, hogy nektek miért kell behatolni”.

2021. máj. 9. 10:07
 24/30 A kérdező kommentje:
Amikor ugye össze jött a szex igen fájt neki de csak addig míg be nem tettem ő kért rá, hogy csináljam utánna már nem fájt neki és élvezte ezt így kell elképzelni. A helyzet leginkább a gyerek megszületése után romlott nyílván vártam 3 hónapot a biztos gyógyulásért és a lelki nehézségek leküzdésére nem eröltettem de nektek nőknek mindegy mit írok lassan én leszek a hibás mindenért.
2021. máj. 9. 10:26
 25/30 anonim ***** válasza:
9%

Szia.

Ha eszed van lépsz.

..Ha szereted a gyereket és a feleséged küld orvoshoz te meg szerezz egy szeretőt.

..ha nem szereted akkor valj el.

Én sajnos szeretem a gyereket és nem tudnám elviselni hogy csak hétvégi apuka legyek így nem válok el.

Inkább masszázs lány, szerető, aki van.

Néha persze áldozni is kell rá

2021. máj. 9. 10:39
 26/30 anonim ***** válasza:
47%

Szexuálterapeutához is elmehettek.

A legjobb tanács az lenne, ha felmérnénk, hogy a feleségednek miért fáj a szex és tudnánk tippeket adni rá, hogy még mit próbáljatok ki, hogy ne fájjon.

Pl. Ujjal tágítás minden behatolás előtt és legyen meg legalább egyszer a behatolás előtt, hogy biztosan kitáguljon. Behatolás közben simogasd a fenekét és folyamatosan ozgasd a csiklóját stb.

De mivel pont arról nem írsz, hogy mi a gond a szexel, korábban hogyan működött, mit szeret a feleséged, miket próbáltatok ki, ezért nagyon nehéz tippeket adni...

2021. máj. 9. 11:53
 27/30 anonim ***** válasza:
11%
Tudtad hogy kit veszel el, nem értem min csodálkozol.... Válj el , keress normális nőt.
2021. máj. 9. 19:06
 28/30 anonim ***** válasza:
93%
Bele magyarazhatsz azt amit akarsz de az akkor is gáz hogy téged nem érdekelt hogy fáj neki a szex. Ha akkor esetleg megkerdezed tőle hogy mi a baj, vagy használsz sikositot vagy elhuzod az elojatekot vagy elmentek orvoshoz akkor talán nem jutottatok volna idáig. Nem mondom hogy ő nem hibás. De sok mindent elmond rólad és a kapcsolatotokrol hogy nem foglalkoztal vele hogy fáj neki, de mikor megvonja a szexet az már nem tetszik. Nem azért mert csak a te kotelesseged helyre tenni egy ilyen problémát, hanem mert normális embert alapvetően zavar ha fájdalmat okoz a párjának akit szeret.
2021. máj. 9. 19:27
 29/30 anonim ***** válasza:
68%
Sürgősen beszéld rá, hogy menjen el orvoshoz. Egy-egy válaszra reagálnék "Keress szeretőt" Ja mert az olyan igen könnyű... " Csináljatok a behatolág helyett mást" Ez megint jó! Én nő vagyok de a behatolást nem pótolja semmiféle nyali, szopi.
2021. máj. 10. 12:21
 30/30 anonim ***** válasza:
76%

Azért az is gáz, hogy fáj neki, eltűri hogy megdugd, de orvoshoz el nem menne.

Nekem is szokott fájni, olyankor kicsit tovább előjátékozunk és már jó - vagy nagyon-nagyon lassan csúszik belém, hogy táguljak még, és ne okozzon feleselgesen fájdalmat.

Ám amikor rendszeresen "mart", akkor nem vártam a megváltást, hanem elballagtam a dokihoz. Kiderült, hogy van egy enyhe gyulladásom, amit miután kikezeltem, helyre is állt a nemi életem.

32n

2021. máj. 10. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!