Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam, de felejteném?
Egyszeri alkalom volt. Több, mint egy hónap telt el. Eléggé megbántam, viszont nem tudom elfelejteni a szexet. Még mindig előttem van hogy csináltuk a másik nővel, milyen pózokban, milyen arca volt, az illata, ilyenek.
Nem szeretném folytatni. Nem direkt gondolok rá, csak bevillannak a képek.
Egy alkalmas megcsalók, ti hogy oldottátok meg, hogy ne fantáziáljatok tovább?
Ha egyszeri, ha nem, vállald a felelősséget. Fordított helyzetben te is elvárnád, hogy őszinte legyen veled a párod.
Semmit nem von le a tettedből az, hogy "csak" egyszer történt meg. Főleg úgy, hogy továbbra is arról a nőről fantáziálsz.
Megcsalni volt eszed... de őszintének lenni, na ahhoz mar nincs...
Most legyen inkább tököd, ne a megcsalashoz.
Sajnalom így látatlanba is a párod, hogy egy ekkora idiótaval van együtt
De most ezen kár kattogni. Megtörtént. Itthon sem rózsás ám minden
De ettől még jó lenne ha kurvra nem szex képek mennének a fejemben. Ennyi
Gondoltam más is volt így, van tippje, nem csak lecseszése
Azt gondolom,hogy ha a feleségeddel akarnád folytatni és biztos lennél magadban vagy a házasságodban, akkor nem lennének ilyen kérdéseid.Ha viszont szerelmes lennél a másikba,akkor nem az ágyjelenetek pörögnének az agyadban,hanem mérhetetlenül szomorú lennél,hogy nem vele vagy, emésztene a féltékenység,hogy mi lesz ha másé lesz.De úgy tűnik,hogy egyik sem.
Igazából neked a változatosság hiányzik.
Ha én lennék a nejed, szeretném tudni,hogy neked nem kerek a világ velem.
Azt hogy félre léptél viszont nem feltétlenül.
Annyi sz.r dolog történik a világban,épp elég az,nem kérnék a plusz teherből,amit ez rám rakna.
Egy kapcsolat kudarca megnyirbálja az ember önbizalmát,nem hiányzik ,hogy még azon kattogjak hónapokon vagy éveken át,hogy az a másik mitől különb nálam a te szemedben.
Nem akarnám tovább rabolni az értékes idődet.
Megcsaltad a feleséged, most meg itt siránkozol, hogy miért jár a másik nő a fejedben? Furcsa. Eddig is ő járt a fejedben, valószínűleg ezért fektetted meg, nem?
Mivel átlépted a határt, könnyen lehet, hogy beleszerettél a nőbe és innen már nincs visszaút.
Valamiért nem emészt a féltékenység, bár tudom, hogy kölcsönös a vonzalom most is, lehet ezért. Nagyon nagyon vonzódunk egymáshoz.
Nincs továbbra sem folytatás.
Igen, tudom átléptem egy határt, de fel sem akaszthatom most magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!