Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Számít egy jó házasságban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít egy jó házasságban, hogy milyen kettesben töltött programok vannak?

Figyelt kérdés

Mióta megszületett a gyerekünk, szinte csak neki élünk. Imádom, ő a mindenem, de a feleségemmel kettesben nincs semmi. 7 éves vagyunk házasok.

Havonta egy-egy alkalom, hogy másra tudjuk bízni (3 éves) és ilyenkor elmegyünk sétálni, vagy (ha nyitva van minden) akkor plázázni.

De kb. ennyi.

És szexből sem jut sok.

Nem panaszkodni akarok, csak kíváncsi vagyok , hogy ez természetes-e, mert nekem nem tűnik annak.

Én vágynék arra, hogy csináljunk mást, de nem vagyok erőltetős típus. Úgy látom, hogy neki ennyi pont elég

Pedig akár egy másfajta program is jó lenne. Mondjuk mozi helyett színház, pláza helyett uszoda. Ilyenek.

De nem nyitott rá. Inkább lebeszél, mert úgyis kevés az idő.

Úgy érzem, hogy egyenes úton haladunk a kihülés felé.

Beszélgetni sem beszélgetünk igazán csak a gyerek körüli dolgokról és én lassan úgy érzem magam mint egy pénzt hazaadó robot, aki jó még szülőnek és bevásárlószatyor hordónak.

2021. ápr. 11. 17:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Kérdező, te tetted fel a kérdést. Mi hiába írnánk a feleségednek, hogy mit kellene tennie, ha nem olvassa. Ezért kapsz tippeket, hogy esetleg mit tehetnél te.
2021. ápr. 11. 20:59
 22/26 A kérdező kommentje:

Értem, és nagyon is hálás vagyok. De privátban is kaptam levelet és én csak annyit kérdeztem, hogy számít-e hogy van -e minőségi együttlét.

És igen, ennyi válasz után rájöttem, hogy rossz úton vagyunk.

És esküszöm elkenődtem, mert láttam magam előtt egy romantikus pikniket a nejemmel és nem az volt az első, hogy azt érezzem, milyen jó lesz, hanem, hogy mennyire stresszelnék rá.

2021. ápr. 11. 21:02
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

"Én is szeretnék figyelmet és úgy, hogy ne kelljen kikövetelnem"

Van egy rossz hírem... az nem fog így menni! Vagy megpróbálod így kizökkenteni a transzból, vagy mentek lejjebb a lejtőn. Én biztos, hogy áldom a férjem, hogy mert konfrontálódni velem, és ha erőszakosan is de rávett, hogy nézzek magamba, hol van az eltemetett életem. Ezt szépen kérni nem tudta volna.

Én sem tudtam, hogy mennyire hiányzik a gyerekmentes minőségi idő, amíg rá nem voltam kényszerítve.

2021. ápr. 11. 21:02
 24/26 A kérdező kommentje:

23 Igencsak, viszont te féltél a gyerek miatt. Mi ezen túl vagyunk, itt egyszerűen én háttérbe kerültem már jó ideje.

És igyekezni igyekszek, de nem erőszakolhatom rá magam és nem is szeretném

De köszönöm a jó tanácsot, és örülök, hogy nálatok ilyen jól alakult , mert igen jó párod lehet :)

Szóval még egyszer. Van gyerekmentes idő , de nem minőségi és nem részemről nincs igény más programokra

2021. ápr. 11. 21:07
 25/26 anonim ***** válasza:
A következő program az legyen, hogy nyugodt körülmények között mondd el neki hogy érzel, ugyanolyan részletesen, ahogy itt leírtad. Ha vele együtt szeretnéd megoldani, akkor tudnotok kell, mit és miért gondol a másik. Próbáld megtudni, hogy ő miért azokat a programokat választja, miért nincs kedve máshoz, és hogyan köthetnétek kompromisszumot.
2021. ápr. 12. 07:04
 26/26 anonim ***** válasza:

Számít, persze.

Beszéltél már erről a feleségeddel? Lehet, hogy ő nem érzi, nem tudja, hogy számodra ezek a programok mennyire fontosak. Szerintem kár bármelyikőtöket hibáztatni, de azt tanácsolom, üljetek le és próbáld meg elmondani neki, hogy hiányzik a társasága és nagyon szeretnél vele olyan programot, amikor csak ketten vagytok.

2021. ápr. 16. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!