Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A lánybúcsut mikor szokták...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lánybúcsut mikor szokták megtartani? A templomi esküvő vagy a polgári esküvő előtt?

Figyelt kérdés

2021. jan. 9. 16:57
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Nem egy napon van? Az első,tehát a polári előtt.
2021. jan. 9. 17:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
#polgári
2021. jan. 9. 17:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az első előtt.
2021. jan. 9. 21:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikor neked jobban megfelel.
2021. jan. 9. 21:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Búcsú a lányságtól. Ha férjhez mész már nem vagy az.
2021. jan. 9. 23:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül van egy napon a kettő, nekünk sem így lesz.

Egyébként az első időpont előtt szokott lenni, de hogy mennyivel az változó. Voltam úgy, hogy előtte egy héttel, de úgy is, hogy előtte fél évvel.

2021. jan. 11. 09:30
 7/7 anonim ***** válasza:
6-os, szerintem az előtte egy héttel az ideális. Akkor még az időbe is belefér,de már aktuális. Nekem a fél évvel az esküvő előtt sok időnek tűnik, nincs még meg a férjhez menés hangulata igazán.
2021. jan. 11. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!