Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van valaki olyan emberrel, akit szid a háta mögött?
Sok oka lehet.
- nem talált mást, és a ló nincs, akkor jó a szamár (de lehet, hogy még szamarat sem talált)
- egyes emberek imádnak panaszkodni. ha a paradicsomba kerül kiéhezett 30 szűzlánnyal, akkor is képes úgy előadni a dolgot, mintha a pokolban szenvedne. Ennek semmi köze ahhoz, hogy a párjával milyen az élete, egyszerűen sajnáltatja magát.
"folyamatosan szidta és lenézte...nem tartja sokra a párját, mindig negatívan, szinte undorral beszéltek róluk"
Az én barátnőm szemtől szemben csinálja ezt, másoknak meg előadja, milyen büszke rám és mennyire szeret. :)
3: azért ezt ne nagyon hirdesd, hogy ekkora papucs vagy.
F
"Nem mindenki teheti meg, hogy válogasson a nők közül."
Valóban. De azt mindenki megteheti, hogy gerincet és önbecsülést növeszt magának (ha ez megtörtént, akkor egyébként a nők között is hirtelen nagyobb lesz a választék)
Nem, egyáltalán nem nézek jól ki. Volt, amikor 3 évig egyedül voltam. De azért amikor a csajról a randin kiderült, hogy egy mocskos aranyásó, akkor pattintottam, nem elvettem feleségül, és tűrtem, hogy zsarnokoskodjon felettem.
Én képes vagyok egyedül boldog lenni, megtalálom a számításom az életben, és tükörbe tudok nézni, mert nem vagyok senki kapcarongya csak azért, mert lefekszik velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!