Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fejlett európai országokban népszavazást tartanának arról, hogy bevezessék-e a poligámiát a nők reszére, mi lenne az eredmény?

Én, ha le lenne fixálva pontosan, hogy jogilag milyen következményei vannak a többférjűségnek / többnejűségnek, megszavaznám bármelyik nem részére annak ellenére, hogy én nem akarnék több férjet. Én nem tartom ezt akkora botrányos / erkölcstelen dolognak, ha vki ezt akarja, viszont úgy igazságos szerintem, ha mindkét nem számára nyitva van ez a lehetőség.
Ennek ellenére biztos sokan a saját érzelmeik alapján szavaznának, és azt tippelem, le lenne szavazva, mert a nők körében több a monogám.

Persze.. Így csak egy nem mosogat el maga után és csak egy útban hagyott cipőin esek át. Kell a fenének ebből több.. :D
Viccet félretéve: felőlem mindenki azzal él együtt, akivel akar és annyival, ahogy nekik megfelel, semmi közöm hozzá. De minek ezt jogi szintre emelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!