Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Belemenni egy nyitott házasságba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenni egy nyitott házasságba?

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit,aki akkoriban nyitott kapcsolatban èlt. Megismertem a nezeteit,es elfogadtam. Egyrészt még egyet is értek vele, abbol a szempontbolol,hogy a szerelem igyis ugyis elmulik egy ido utan,es felek vágynak valaki másra.

Történetesen ez a férfi most felesègül szeretne venni. Az a feltetele,hogy legyunk nyitott hazassagban. Mondjuk hogy egy evben 1x szexelni fog egy masik novel,es en is szexelhetek mas ferfival,akar elotte is,vagy hármasban is. De engem fog megcsokolni reggel,es velem fog aludni,es nekem vesz ajandekokat,en allok mellette a dijatadòkon,velem megy nyaralni. Egy reszem mindig ilyen eletre vagyott,igy azt hiszem bele egyeznek. Ezt egy üzletnek tekintem,ahol mindenki jol jar.

2020. nov. 12. 02:08
1 2 3
 11/22 Noren1989 ***** válasza:
69%
Ahogy leírtad az előnyeit, egyből valami kitartott, puncs.hu-s csaj jelent meg a lelki szemeim előtt 😅
2020. nov. 12. 07:52
 12/22 anonim ***** válasza:
89%

Ha annyira biztos vagy benne, hogy a szerelem elmúlik, honnan tudod, hogy más iránt nem fog felébredni? Akkor is megéri, ha már nem téged akar majd nyaralni vinni, hanem az új szerelmét?

Persze ez nemcsak egy nyitott kapcsolatban eshet meg.

2020. nov. 12. 08:07
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Kipróbáltátok már előtte hónapokig, hogy mindketten elviselitek -e ha nyitott a kapcsolat?
2020. nov. 12. 08:29
 14/22 anonim ***** válasza:
70%
a te szépséged és vonzerőd el fog múlni és jönnek a fiatalabbak. A gyerek és a házastérsi hűség, na meg a konzervatív gondolkodás az, ami megtart egy házasságot. A nyitott házasságban a férjed szabadon fog barátnkozni, ismerkedni nőkkel és a lehetőségek mindig ott lesznek, hogy valakivel majd nagyobb lesz az összhang és elhagy érte téged. Te ott maradsz gyerekkel a kutyának nem fogsz kelleni, vége az életednek kb. Arról nem is bezsélve, hoyg mi lesz a gyerekekkel, veled, anyagilag is nehezebb lesz mindig egy nőnek. Én vallom, és sok országban is ezt vallják, egy nő életében a legfontosabb döntés a házasság, hogy kihez megy hozzá, kinek vállal gyereket. Onnantól kezdve a sorsod szinte megpecsételed, még ebben a fene nagy modern demokrációában is. Akinek iylen nézetei vannak, az nem tud elköteleződni, aki nem tud elköteleződni, az hamarabb adja fel a gondokat, nem elég kitartó. Ha valaki nem tudja kontrollálni sem a vágyait, akkor mást sem fog tudni és mindig elszaladhat vele a ló. Nehogy már azt hidd, hopgy a nyitott kapcsdolat évi egy nőt jelent, mégis honnan akasztana le random egy nőt? A nyitott kapcsolat tulajdonképpen folyamatos csajozást jelent. Sok hülye nővel elhitetik, hogy anyitott kapcsolat normális dolog. Régen sem volt az, attól függetlenül hogy voltak megcsalások, de senki sem állította ezt be normálisnak. Lehet, hoyg egy férfi nem tud egy életen át hűséges lenni, de legalább törekedjen már rá, nem kéne az elején feladni, hogy neki kelkl más nő is. Te csak arra vagy jó, hogy a társadalom elvárásainak megfeleljen, lehessen gyereke, egy élő inkubátor vagy neki, kizárt dolog, hogy téged akarjon szőrötől bőröstől. Nem szerelmes, csak jó alapanyagnak lát. Érdek vagy. Ő pedig méltóztatik magát főnyereménynek beállítani, akit csak őgy lehet megtartani, hogy osztozni kell rajta, közben meg ígér fűt fát. Hülye vagy ha ilyenre alapozod az életed, sőt a leendő gyerekeid életét is. De te tudod...
2020. nov. 12. 08:35
 15/22 anonim ***** válasza:
47%

Hol olvastad, hogy a kérdező a büdös életben valaha gyereket akar szülni?

2020. nov. 12. 08:44
 16/22 anonim ***** válasza:
54%
hát ha nem is szül gyereket, a fiatalságát elveszti valaki mellett. Azt az időt, amit arra is szánhatott volna, hogy keresse az igazit közben, aki nagyobb eséllyel tart ki mellette. Ráadásul én már csak azért sem pártolom a feleség melett csajozós pasikat, mert hazahozhat minden kórt, a hpv csókkal is terjed, a méhnyxakrákkal meg a nőnek kell megküzdenie. Ne adj isten hiv vírus, épp most volt itt ilyen kérdés, fiatal nő párja félrelépett és azóta hiv vírus, hogy keressen így párt. az esélye egyből zéro lett. Én nem házasodnék oylannal, aki félrekúr, de még járni se járnék. Én nem osztozok. Ha érdekkapcsolatot akar, csak hogy utazgasson, díjátadókon díszelgjen meg elmondhassa van egy menő sportoló pasija, esetleg címplaon szerepeljen, akkor is max járnék vele, nem kell ehhez házasség, gyereket pedig semmiképpen nem vállalnék. De ez is veszélyes őt, mert a férfi előbb utóbb behülyítheti, hogy de igenis szüljön gyereket és feladhatja az eredeti elhatározását. onnantól meg már az van amit írtam.
2020. nov. 12. 08:51
 17/22 anonim ***** válasza:
73%

A fiatalságát akkor is elveszti, ha szakít ezzel a pasival, és egyedül tölti a következő 20 évet.

2020. nov. 12. 09:32
 18/22 anonim ***** válasza:
52%
&17 Ha szakít ezzel a pasival, találhat helyette normálisat. Így viszont keresni sem fog.
2020. nov. 12. 13:54
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Várj, arra nem tértél ki, hogy a megismerkedéskor, mikor ő nyitott kapcsolatban élt, akkor közöttetek volt valami? Mert ha már kezdtél beleszeretni és akkor sem zavart téged, hogy úgy szexelsz vele, hogy közben párja van, akkor nincs kérdés. Azt meg el ne hidd, hogy egy évben egyszer fog más nővel szexelni. Ha téged nem zavarnak ezek, úgy gondolod nem leszel féltékeny, akkor vágj bele.
2020. nov. 12. 19:43
 20/22 anonim ***** válasza:
53%
Szóval közben folyton lesi, ahogy eddig is, hátha jön jobb. Másodszorra valószínűleg még kevésbé lesz kitartó, ha bármi probléma jön és nem elég a teljesítményed, meg fogja magának magyarázni és még könnyebben túllép. És majd nem vetheted a szemére, hisz mondta, hogy "ő ilyen". Érdekből, kényelemből állnátok össze? Ez elég neked, te is ezért mennél hozzá, hogy majd tart, amíg jó és megéri, aztán úgyis elsodor az élet és az új kívánságok másfelé? Ha igen, akkor hajrá, ha részedről is jó üzlet. Ha nem, mert stabilitást szeretnél, normális kötődést, akkor mindig feletted fog lebegni, hogy érzelmileg alárendelt vagy és eladtad magad lízingbe, mint egy vágott virág, amiben amíg szép, lehet gyönyörködni. Szóval ehhez ismerned kell, és őszintének lenned magadhoz, mi az értékrended. Ásó, kapa, nagyharang meg házassági szerződés :)
2020. nov. 13. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!