Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Szigorú" feleségnek tartod magad? "Rövid pórázon" tartod a férjedet? Ha igen, mit jelent ez pontosan nálatok?
Egy kicsapongós állat, ezért csak dolgozni és bevásárolni mehet el otthonról, de a biztonság kedvéért akkor is csak női alsóneműben. Pontosan ki van számolva, hány perc az út munkából hazafelé, ha késik büntetést kap, olyan vacsorát kell főznie, amit ő nem szeret, csak én.
De szerintem még így is megcsal a szemét!
#3 vagyok, nem engedelyt ker, felreertetted #4es, de uaz a program maskent hangzik ha kozli h ma este ejfel korul jovok haza mintha azt mondja h nem gond ha beulok xyal es kesobb jovok? Tudod intezni a gyerekeket? Holnap potoljuk.
Ugyanugy elmegy,de nem erzem hulyenek nezve magam. Ennyit ertettem alatta, nem tobbet.
Ahogy en is megkerem neha h o vegye at a szerepemet itthon, mert dolgom van es van ket gyerekunk akiert menni kell napkozibe, vacsiztatni, fektetni stb, szervezest igenyel. Szerintem ezt kello megertessel es tisztelettel a masik fele, megfelelo kommunikacioval gond nelkul meg lehet oldani.
Amikor osszekoltoztunk, csak mondta h mely napokon ne varjam, nekem rosszul esett. El tudom foglalni bmikor magam, nem arrol van szo de megis mas a kozles modja.
Nincs rövid pórázon. Elmegy idönkét a barátaihoz, vagy haverokkal szerveznek pasis programot, de természetesen én is megyek időnként munkatársakkal vagy barátnőkkel ide oda. Nem vagyunk összenőve, megbízunk egymàsban( bár szerintem ő a féltékenyebb)
Persze közös családi programjaink is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!