Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostituáltból lehet jó feleség ?
Figyelt kérdés
Ha valaki egy prostival megismerkedik és jól megértik egymást , elképzelhető , hogy megállja a helyét akár egy házasságban ? Természetesen ezzel együtt , szakítana korábbi foglalkozásával .#Bagesz
2020. aug. 9. 23:10
1/27 anonim válasza:
Minden elképzelhető, de azért nem ez a valószínűbb kimenetel.
2/27 anonim válasza:
Erre a kérdésre a legeslegtutibb választ rajtad kívül senki nem tudja olyan jól, csak te:)
Hát lássuk:D Szerinted?
3/27 anonim válasza:
Ezt nem tudni. Van olyan akiből kutyából nem lesz szalonna. De lehet jó feleség belőle ha ķényszerből csinálja amit csinál és ha szeret. De ezerből egy ha ilyen van.
4/27 anonim válasza:
Valamiért mindig olyannak képzelem el szakmából kiöregedés okán feleséggé lett prostikat, mint Peg Bundy-t (holott ő nem volt az, csak az a viselkedés meg öltözködés, te jó ég). Csak találnia kell egy Al-hez hasonló balfúrót.
5/27 A kérdező kommentje:
Nekem nem volt még dolgom prostival . De a helyi kocsmárosunk állítólag nagyon nagy élet tapasztalattal rendelkezik s ő mondta , higgyem el neki , hogy a prostikból lesz a legjobb feleség . Ezért vagyok kíváncsi , mások válaszára is .
2020. aug. 9. 23:26
6/27 A kérdező kommentje:
( véleményére )
2020. aug. 9. 23:27
7/27 anonim válasza:
Láttam már rá példát. Rendes, jo, szeretö, megértö feleség lett.
8/27 A kérdező kommentje:
Régebben volt egy lány , aki nagyon tetszett nekem , igaz ő nem prosti volt , csak egy átlagos , csendes , visszahúzódó , szolid lány . Együtt buliztunk egy általunk kedvelt szórakozó helyen . Egyszer csak eltűnt hosszabb időre s én aggódva kerestem őt . Majd a női wc - böl bújt elő s mögötte egy keménykötésű pasi kísérte , aki fene magasan hordta az orrát . A lány még igazgatta a blúzát s miniszoknyáját és szelíden rám mosolygott , mintha ez természetes lenne ! Én egyből elvesztettem a fonalat , de hamar rájöttem , hogy mi történt még én aggódtam miatta ! Szerintem másodpercek alatt töröltem ezt a lányt a memóriámból !
2020. aug. 9. 23:40
9/27 anonim válasza:
"Mert a prosti is ember!
Csak éjszaka rendel!
Mert a prosti is ember!
Odateszi magát keményeeeeen!"
10/27 A kérdező kommentje:
Persze lehet , hogy adnom kellett volna neki még egy esélyt . Vagy csak én voltam nagyon önző és azt hittem , hogy ő csak velem érezheti jól magát - nem tudom . Talán túlságosan is féltékeny típus vagyok s voltam , talán elhamarkodtam az egészet és lehet meg kellett volna beszélnem vele . Lehet , hogy nála ez természetes volt , vagy csak hajtotta a kíváncsiság -stb ...
2020. aug. 9. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!