Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért áll a férjem rangsorában mindenki előrébb, mint én és a gyereke?
A férjed dolgozik, neki sincs szabadideje. Te otthon vagy feltételezem, ergó neked van időd. Igen, a gyerek mellett is.
Minél többet dolgozik, annál többet keres és gondolom kell a pénze, mert a gyerek az nő és kell neki ruha, kaja stb. Ha nem keresne pénzt, akkor az lenne a baj.
Harmadik verzió: a háta közepére sem kívánja az állatkertet ami otthon van és amikor lehetősége van, akkor menekül. Én erre tippelek.
Úgy válaszolok neked, hogy az én párom is autószerelő, vállalkozó.
Nálunk is gyakran az a helyzet, hogy a saját autóink kerülnek a fontossági sorrend végére, mert ahogy írták már előttem is, a suszternek is lyukas a cipője. De persze azt már nem tartom normálisnak (és nálunk azért ilyen elő sem fordul), ha ez odáig fajul, hogy a fékkel vagy más hasonló létfontosságú alkatrésszel legyen baj, és ne csinálja meg belátható időn belül.
Azon viszont ne csodálkozz, hogy nem töri össze magát a gyerekkel kapcsolatos feladatok elvégzésében... Te akartad a gyereket, nem ő. Biztosan úgy véli, hogy ha annyira akaratad, akkor gondozd is te, csak őt hagyd vele békén. Erre számíthattál volna, mielőtt ilyen körülmények között, tudván tudva, hogy ő nem akarja, mégis szültél neki. Sajnos ez is tipikusan az a helyzet, amikor mindenki rosszul jár, de igazán a gyerek szívja meg...
Ez tipikusan annak a mintapéldája, hogy a férj nem akar gyereket, de a feleség rábeszéli. Nem azért vállalt veled gyereket, mert akart vele foglalkozni, hanem mert nem akart újra a párkereséssel bajlódni. Gondolta felcsinál, aztán nem nyaggatod utána. A pasik ilyenkor csak azt nem gondolják végig, hogy mi lesz a születés után.
Hallottam már olyat pasiktól, hogy hideg zuhanyként érte őket a terhesség, mélységesen csalódtak. Azt hitték, hogy pár év próbálkozás után úgysem jön össze. Utána meg benne maradtak a csapdában amit maguknak ástak azzal, hogy nem mondták el, nem akarnak gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!