Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért házasodik valaki,ha évek óta szeretője van???
"hogy lehet valaki ennyire képmutató????????????????????s"
Ennyire szíveden viseled a leendő felesége sorsát? Csak mert veled szemben nem volt képmutató. A másik nővel szemben igen, de már 3 éve. Miért pont most zavar?
"most teljesen másképp nézek már rá,és nem értem hogy tudta két nővel is ezt megcsinálni, és hogy hogy tudtam a részese lenni"
3 év után csak most jöttél erre rá? Inkább úgy mondanám, hogy annyira akartad ezt a kapcsolatot, hogy képes voltál 3 évig ürítőlyuk lenni. Ne őt hibáztasd ezek után, mert ő eddig is csak használt és kihasznált és szinte biztos vagyok benne, hogy te ennek tudatában voltál. A szeretők többsége kapcsolatot remél, sőt belemagyarázzák a szerelmet is, de a legtöbb férfi csak extra szexet akar, figyelmet, rajongást, ezért képesek lehazudni a csillagokat is, de ha a szerető ultimátumot adna, valamiért mégsem ő lesz a befutó.
Nem szeret senkit, csak saját magát, neki lesznek gyerekei, utazgatni fog, építkezni, kirándulgatni a feleségével és a gyerekeivel, te kifutsz az időből, gyerek nélkül maradsz, elrepülnek a szép éveid, de ennek a pasinak aki hamis szerelemmel táplálja a rajongásodat, te az utolsó leszel a sorban, néha dob egy kis morzsát neked is, hogy megkapja azt amit otthon nem kap meg, de te akkor sem leszel a kiválasztott, akivel az életét is megosztaná.
Remélem észhez térsz amielőtt visszafogadnád ezt a díszpéldányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!