Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg minden házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden házasságban van szerető?

Figyelt kérdés

2020. máj. 24. 19:04
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
12%
Igen, mindegyiben van. Ha nem is hosszútávú szerető, de alkalmi kaland, lopott csók, szomszédra maszturbálás van. Senki nem tud mindig 100%ban csak a párjára vágyni 40-50 éven keresztül.
2020. máj. 24. 20:48
 12/33 anonim ***** válasza:
26%

Olyan helyen dolgoztam ahol az emberek a legtitkosabb titkaikat is ránk bízták, nem találkoztam olyan házassággal ahol ne lett volna soha senki. Ettől függetlenül lehet erős szövetség és hosszú házasság.

2020. máj. 24. 21:01
 13/33 anonim ***** válasza:
89%

Azért, mert te még nem találkoztál ilyennel, nehogy azt hidd, hogy akkor nem is létezik. Ne legyél már ennyire nagyképű?! Ki vagy te, tulajdonképpen? Csak egy porszem vagy a sok százmillió ember közül.

Képzeld, szüleimnek boldog, kiegyensúlyozott házasságuk volt, kapcsolatuknak csak anyukám 3 évvel ezelőtti halála vetett véget.

Ismerősi körömben se ismerek olyat, ahol divat lenne a megcsalás.

2020. máj. 24. 21:30
 14/33 anonim ***** válasza:
34%
Én meg jópár kiegyensúlyozott, boldognak mondott házasságot láttam már, ahol mégis volt egy-két félrekacsintás.
2020. máj. 24. 21:35
 15/33 anonim ***** válasza:
35%
13, a boldog, kiegyensúlyozott házasság nem zárja ki azt, hogy valamelyikük egyszer netalántán megbotlott. Szerinted apukád vagy anyukád az orrodra kötötte volna, hogy szerelmes volt egy kollégájába? Vagy hogy véleltenül elcsattant egy csók valaki mással?
2020. máj. 24. 21:38
 16/33 anonim ***** válasza:
71%

Hogy te mekkora egy paraszt vagy öregem?!

Anyukám 12 évig daganatos beteg volt b+, anya halálát apukám mai napig nem tudta feldolgozni.

Azért, mert számotokra teljesen hihetetlen egy hűséges kapcsolat sírig, az a ti problémátok. Eléggé egysejtű vagy te is, és a haverod, a 14-es is.

2020. máj. 24. 21:46
 17/33 anonim ***** válasza:
55%
Ez miért parasztság? Mert rávilágítok valamire, amiről nem akarsz tudni? Egy szóval sem írtam, hogy nem szerethették egymást életük végig, de biztos vagy benne, hogy mindig, minden körülmények között 100%-osan egymásra vágytak? Azért a szülőket piedesztálra emelni és nem belátni, hogy emberből vannak, káros.
2020. máj. 24. 21:51
 18/33 anonim ***** válasza:
62%
16-os, nyugi már! Nekünk honnan kéne azt tudnunk, hogy anyukád beteg volt? Úgy reagálsz, mintha direkt a te szüleid ellen irányulna a kérdés, meg a válaszok.
2020. máj. 24. 21:52
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindben. Én - bármilyen hihetetlen - olyan családból jöttem, ahol eddig mindössze egyetlenegy válás történt, már jó 40 éve, az illető a második feleségével (nagynénémmel) él már közel 30 éve. És ez a tendencia nem csak a szüleim generációjára igaz, hanem az enyémre is, itt értem ezalatt magamat, a testvéreimet és unokatestvéreimet, 20-30-as és korai 40-es korosztály. Mindannyian első komoly kapcsolatunkban vagyunk, sokunknál már a házasság és gyerekvállalás is megtörtént. Legidősebb unokatestvérünk pontosan 20 éve házas, első barátnőjét vette feleségül, két szép kamasz gyerekük van már. Persze, nyilván nem lát bele az ember még a saját szülei kapcsolatába se, pláne így felnőttként, de nyilván nem véletlen hogy a családunkban hosszúak és boldogok a házasságok. Mivel mi is ezt a mintát láttuk, ezt próbáljuk követni és nem menekülünk el más karjába az első nagyobb megoldandó probléma elől.
2020. máj. 24. 22:18
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Maradjunk csak a kérdésnél, ami így hangzik: "Tényleg minden házasságban van szerető?"

Szentül állítom (és hivatkozok a magam, fentebb említett példájára), hogy nincs minden házasságban szerető.

Viszont feltételezem, hogy sok olyan házasságban is van szerető, amelyek esetében ez eddig nem derült ki.

Tehát a helyes válasz a kérdésre: NINCS MINDEN HÁZASSÁGBAN SZERETŐ.

Válaszolni mindig a feltett kérdésre kell és nem arra, amit mi mögé gondolunk.

2020. máj. 24. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!