Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti is úgy érzitek, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is úgy érzitek, hogy a mostani helyzet benyelt egy évet párkapcsolati szempontból is?

Figyelt kérdés
Akik úgy érezték, hogy még van maximum kettő évük a család alapításra, azoknak most borult végleg a dolog. Tudom nem lehet így sarkosítani, ezek számok és csak matek, de például egy 38 éves nő, aki 40 alatt akart szülni az úgy gondolta, ha most ismerkedik meg, egy év az ismerkedésre megy el és egy év a baba jövetelére, kb. Nahhh, ez most borult, hisz ki mer a mai helyzetben randizgatni...

2020. márc. 31. 10:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
41%

Hát aki egy 1-2 éves járogatásba gyereket tervez az inkább semmilyen körülmények között ne vállaljon gyereket... 1-2 év rohadtul nem elég arra, hogy megismerd a párod, nettó felelőtlenség egy ilyen járogatásba gyereket tervezni.

Én annyira sajnálom az ilyen időt kergető emberkéket. Sose lesz boldog életük. Nem értem miért kell ennyire kergetni ezeket az 5 éves terveket és azon idegeskedni, hogy úr isten nem minden úgy fog történni ahogy 5 éve elterveztem. A mai világban már annyi mód van rá, hogy értelmet adj az életednek. Bárhogy mennek a dolgok valami jót ki tudsz hozni belőle, minden lehetőséged adott. Nem értem miért van még mindig ennyi ember aki napra pontos ütemtervvel stresszel azon, hogy nem lesz gyereke/férje/felesége 25 éves korában július 12.-én. El kellene ezeket a baromságokat engedni és máris boldogabb lenne az életük.

2020. márc. 31. 13:03
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak kicsit más formában. Reálisan nézve tudtam, hogy csodák nincsenek, ez az év sem lesz más, ugyanúgy egyedül leszek, mint a tavalyi évben és az azt megelőző jó néhányban. De valamilyen szinten mégis volt egy kis remény, illúzió, nem tudom, minek nevezzem, hogy "talán mégsem... talán egy nap belebotlok valakibe, miközben jövök-megyek...". Most ez nincs. Nincs mit várnom. Még a negyede sem telt el az évnek, és már most teljesen biztos, hogy ez is kuka. Felkelek, elvégzem a teendőim, lefekszem, másnap újra. És ennyi. Egy idő után kérdés, hogy ennek így mi értelme.
2020. márc. 31. 14:45
 13/18 A kérdező kommentje:

A #12 választ adó eddig a legjobb!

Persze, ment mindenkinek a pacsi.

2020. márc. 31. 15:13
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon dühös vagyok. Az elmúlt 10 évben tavasszal/nyáron vagy szarul néztem ki, vagy éppen volt valakim. Most fél éve egyedül vagyok, de elhatároztam, hogy tavaszra jól lefogyok, és idén nyár végéig megtalálom végre életem párját. Most már jól nézek ki, jövő héttől az idő is jó lesz, simán lehetne ismerkedni, erre nem itt van ez a qrva vírus? Na, ez az én formám.

29F

2020. márc. 31. 15:22
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Egyik problémáról sem a vírus tehet amit felsoroltok. Olyan meg nincs hogy valakinek 1 éven belül gyerek kell, főleg ha ebben az ismerkedés is benne van. Ha online irogatsz akkor meg nem géppel beszélgetsz hanem egy emberrel a gépen keresztül. Ritka ostoba felvetés.
2020. márc. 31. 18:08
 16/18 anonim ***** válasza:
25%
Aki gyereket akar, az ne 38 évesen kezdjen el kapkodni.
2020. márc. 31. 18:37
 17/18 Barnabas333 ***** válasza:
74%
Nálunk semmi sem változott. Eddig a fáradtság és egyéb okok miatt nem volt otthon szex, csók és összebújás. Most meg azt mondja az asszony mivel én járok dolgozni, meg boltba 1mre kerüljem el otthon. Remélem bele pusztulunk mind mert én már soha nem leszek boldog...
2020. márc. 31. 22:30
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Elvett, de igyekszünk nem rágódni ezen. Az esküvőnk hó végén lett volna, nem lesz. Esküvő után szerettünk volna ráállni a babatervezésre, nem fogunk.

Két barátnőm is terhes, a második trimeszter elején és rendkívül nehezen viselik a járványt. Magukat is féltik és megviseli őket, hogy a vizsgálatok és össze-vissza mennek.

A jelenleg szülő nők is többnyire apuka nélkül kell, hogy végig csinálják a szülést.

Mi átrágtuk és a családalapítást elnapoljuk addigra, amikor már az első vizsgálatra is nyugodt szívvel mehetünk.

Nyilván bosszant persze, hiszen szerettem volna, ha legalább megfogan a baba 30 éves korom előtt, de ez egy ilyen helyzet, így jártunk, a tervezett babánk érdeke is az, hogy picit később jöjjön, így nem bosszankodunk rajta.

2020. ápr. 5. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!