Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy érzitek, hogy a mostani helyzet benyelt egy évet párkapcsolati szempontból is?
Hát aki egy 1-2 éves járogatásba gyereket tervez az inkább semmilyen körülmények között ne vállaljon gyereket... 1-2 év rohadtul nem elég arra, hogy megismerd a párod, nettó felelőtlenség egy ilyen járogatásba gyereket tervezni.
Én annyira sajnálom az ilyen időt kergető emberkéket. Sose lesz boldog életük. Nem értem miért kell ennyire kergetni ezeket az 5 éves terveket és azon idegeskedni, hogy úr isten nem minden úgy fog történni ahogy 5 éve elterveztem. A mai világban már annyi mód van rá, hogy értelmet adj az életednek. Bárhogy mennek a dolgok valami jót ki tudsz hozni belőle, minden lehetőséged adott. Nem értem miért van még mindig ennyi ember aki napra pontos ütemtervvel stresszel azon, hogy nem lesz gyereke/férje/felesége 25 éves korában július 12.-én. El kellene ezeket a baromságokat engedni és máris boldogabb lenne az életük.
A #12 választ adó eddig a legjobb!
Persze, ment mindenkinek a pacsi.
Én nagyon dühös vagyok. Az elmúlt 10 évben tavasszal/nyáron vagy szarul néztem ki, vagy éppen volt valakim. Most fél éve egyedül vagyok, de elhatároztam, hogy tavaszra jól lefogyok, és idén nyár végéig megtalálom végre életem párját. Most már jól nézek ki, jövő héttől az idő is jó lesz, simán lehetne ismerkedni, erre nem itt van ez a qrva vírus? Na, ez az én formám.
29F
Elvett, de igyekszünk nem rágódni ezen. Az esküvőnk hó végén lett volna, nem lesz. Esküvő után szerettünk volna ráállni a babatervezésre, nem fogunk.
Két barátnőm is terhes, a második trimeszter elején és rendkívül nehezen viselik a járványt. Magukat is féltik és megviseli őket, hogy a vizsgálatok és össze-vissza mennek.
A jelenleg szülő nők is többnyire apuka nélkül kell, hogy végig csinálják a szülést.
Mi átrágtuk és a családalapítást elnapoljuk addigra, amikor már az első vizsgálatra is nyugodt szívvel mehetünk.
Nyilván bosszant persze, hiszen szerettem volna, ha legalább megfogan a baba 30 éves korom előtt, de ez egy ilyen helyzet, így jártunk, a tervezett babánk érdeke is az, hogy picit később jöjjön, így nem bosszankodunk rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!