Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hany évesek voltatok amikor férjhez mentetek? Mikor talaltátok meg az igazit?
Figyelt kérdés
2020. febr. 19. 20:07
1/27 anonim válasza:
24, 28, 38. Még most is keresem az igazit.
3/27 anonim válasza:
21 voltam mikor megtaláltam az Igazit. 27, mikor hozzámentem.
5/27 anonim válasza:
21 évesen ismertem meg, 24 éves voltam, amikor férjhez mentem.
Egyelőre még mindig őt érzem az igazinak, de még csak 27 vagyok, szóval ki tudja :D De már babát várunk, így már mondhatni "mindegy".
6/27 anonim válasza:
16 voltam mikor össze jöttünk.
21 mikor férjhez mentem és 22 mikor megszuletett a kisfiunk.
Jelenleg 23 vagyok :)
7/27 anonim válasza:
25 voltam mikor megismertem. 29 mikor hozzámentem. Most 41 vagyok. Még együtt vagyunk. Van 2 gyerek is.
8/27 anonim válasza:
22 voltam mikor megkèrte a kezem de nem házasodtunk össze 1 èvre rá szakítottunk.
9/27 anonim válasza:
26 es fel voltam, mikor megismerkedtunk /ennek 3 éve/. 29 eves voltam, mikor osszehazasodtunk.
10/27 anonim válasza:
26 évesen találtam meg, 28 évesen mentem hozzá (30 amikor gyerekünk lett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!