Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudjam osszeszedni magam h motivalt legyek ha a ferjemnek egy ideje nincs kedve szexelni mert faradt es "sok a dolga" es nekem sincsenek barataim? Mert elkoltoztem kisvarosba ahol o lakik
Pontosítok:az o szulovarosaba lakok, de ez nem az o haza,hanem alberletben lakunk.
Elotte kulfoldon dolgoztunk ahol jo volt de o vissza akart jonni.. en viszont nem erzem jol magam itt
Sajnos az az oka amotivalatlansagomnak h o mar nem tesz semmit azert h "meghoditson" nem tudom ha ertitek mire gondolok, hazassag utan is szukseg van a tűzre, és csak én teszek azert hogy legyen egy jó egyuttlétünk.
Mas is volt így?
Ez sajnos nem munkahely kérdése.
Én is odaköltöztem az ő városába albérletbe, én dolgozom, ráadásul így jó messze is van már a munkahelyem.
Neki sincs kedve, fáradt. Fél éves kapcsolat... én ma adtam fel.
Én ezt a pár hónap utáni összeköltözést tartom a legnagyobb hibának! Mégis, mi motiválja még a benne élőket? A szex megvan, a nő megvan, kaja úgyszintén.
Udvarolni kellene, vágyakozni, kötődni. Csak hát ez a fránya kapcsolatfüggőség. Arról meg nem is beszélve, hogy így mindkettő ember feladja a szabadságát. A jó kapcsolatban nincsenek függőségek, sem anyagi, sem egzisztenciális, sem lelki, sem testi.
A férfi oldalról az összeköltözés fő motiválója a tömény és korlátlan szex. Ezen nincs mit szépíteni. Sok esetben viszont pont ezért veszít a nő a vonzerejéből, csak ezt senki sem ismeri be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!