Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha több év házasság után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha több év házasság után elkezd működni a kémia egy idegennel, mit teszel?

Figyelt kérdés
Villámcsapásként ér, munkahelyen, egy új kolléga aki első látásra vonzó, és felizgat a látványa.
2020. jan. 17. 16:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Tudatosítom magamban, hogy ez csak egy sima vonzalom és hamar túllépek rajta, közben az illetőt a lehetőségekhez mérten elkerülöm.
2020. jan. 17. 16:15
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
Gyorsan felírom a vegyületet!
2020. jan. 17. 16:16
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Nem értem amúgy, hogy hogy tudtok így ráizgulni emberekre, akiket csak láttok. Főleg párkapcsolatban... Ez rohadt gyerekes és/vagy primitív.
2020. jan. 17. 16:19
 4/10 anonim ***** válasza:
21%

"Nem értem amúgy, hogy hogy tudtok így ráizgulni emberekre, akiket csak láttok. Főleg párkapcsolatban... Ez rohadt gyerekes és/vagy primitív."

A felizgulás NEM döntés kérdése. És még te tekinted magad érettnek?

2020. jan. 17. 16:35
 5/10 Lachesys ***** válasza:
71%
en inkabb azt nem ertem, hogy aki eljut hazassagig, az hogy nem tud kezelni egy sima vonzalmat? mintha vmi tinik irnak az ilyeneket. basszus a hazassag elott nem volt parkapcsolatod? nem voltak emberek korulotted akik kozul tetszett meg egyik masik? mit csinaltal? semmit. a kapcsolat egy tudatos dontes. a vonzalom egy mulo dolog, ha nem invesztalsz bele energiat, hazamesz jol leteperteted magad es kesz, a szexualis frusztracio a multe.
2020. jan. 17. 16:37
 6/10 anonim ***** válasza:
63%

"en inkabb azt nem ertem, hogy aki eljut hazassagig, az hogy nem tud kezelni egy sima vonzalmat?"

Mert sokfélék vagyunk. A "sima vonzalom mások felé" az emberek egy részének szinte folytonos érzés, valakinek csak nagy néha, valakinek pedig kvázi ismeretlen, és valóban villámcsapásként éri, főleg, ha túl van azon a(z általában) néhány éven, amíg a szerelem-vonzalom erős.

2020. jan. 17. 16:41
 7/10 Lachesys ***** válasza:
95%

hat nemtom, szerintem az nem erett meg egy hazassagra, aki nem tudja kezelni, hogy ja, vannak a ferjemen/felesegemen kivul is vonzo emberek. de en ot valasztottam, melle dontottem.

de kerdezo, nekem pl az segit ilyenkor, ha elkepzelem, hogy ha azzal az illetovel jonnek ossze, vele laknek, az o nyugjeit hallgatnam, es ot hallanam fingani (szorri), valszeg par ev utan ugyanugy megszoknam mint a mostanit. csak az elejen meg ottvan az ismeretlenseg, a kezdeti izgalom. ennyi.

2020. jan. 17. 16:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tennék semmit, majd elmúlik magától.
2020. jan. 17. 16:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, sok vonzó ember van a világon, sokkal akár működik a kémia is, de én egy ember mellett szeretném leélni az életem, aki a társam és ezt nem kockáztatnám egy kigyúrt fehérnemű modellért vagy ha pasi vagy akkor egy cicababáért. De ha megfordul egyáltalán a fejedben hogy egy kis kémia miatt félredobsz mindent akkor gyanítom alapból lehetnek gondok a házasságoddal.
2020. jan. 18. 16:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Most mindenki tegye a kezèt a szivère aki párkapcsolatban èl,a sok frankót megmondó ember sosem találkozott olyan emberrel akire azt mondta hogy szívesen lefeküdni vele mert szimpatikus,aranyos,vagy csak simán bejön neki...Bla-bla-bla,nem kell álszenteskedni nem is èrtem mindenki elöbb utóbb becserkèszhető,kortól nemtöl függetlenül,az emberek min80%-a már fèlre kacsintott,úgyhogy hagyjuk már ezt a lenèző stílust..
2020. jan. 20. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!