Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked rossz a házasságod? Ha igen, miért? Kikommunikálod a külvilág felé, barátok, közeli rokon . Vagy titkolod?
Nincs kivel kommunikálnom, szüleim már nem élnek amúgy sem érdekelné őket, mivel az ő életük is kész csőd volt.
Mást meg minek terheljek ilyesmivel, mindenki csak saját maga tudja ezt elintézni.
Szerencsére jó a házasságom, és nagyon büszke vagyok arra hogy ez az ember a férjem és ez látszik is rajtam. :)
Viszont voltak régebben rossz kapcsolataim és azt bizony titkoltam, mert úgy éreztem, nem lenne fair a másik féllel szemben ha panaszkodnék róla másoknak. Ennek az lett az eredménye, hogy amikor szakítottunk akkor sokan csak néztek nagy szemekkel, hogy "dehát olyan jók voltatok együtt" és akkor már hiába keztem el magyarázni a korábban eltitkolt problémákat, nem hitték el/úgy érezték eltúlzom.
Igazából nem tudom, mi a jó megoldás.
Nem vagyok házas, de együtt élünk másfél éve. Egyre jobban szenvedünk mindketten. Volt már megcsalás, erőszak, mindennapos cirkusz, mostanra gyakorlatilag nem beszélünk.
Úgy szerettük egymást, el se tudom hinni, hogy most ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!