Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fogják húzni?
úgy utálom a karácsonyt évről évre egyre jobban
az a csávó, aki tönkretette az érettségi szünetemet, porba tiporta a kegyeleti jogomat, megalázta acsaládi származásomat, számtalanszor megbántott, megalázott, megcsalt, anyja sikkasztott
most benyögi egy hete házasodott meg
nem lennék meglepve ha a csaj kapta volna be a legyet ezekután
meséltem itt egy csávónak történetet, szerinte a felesége a saját tapasztalataimból kiindulva nem fogja sokáig bírni
sztetek meddig fogja bírni a csaj?
Voltak itt még válaszok?
Mi ez a kérdés, szóval van egy tag, aki tönkre tette az érettségi szünetedet, ami májusba volt.(ebből kiindulva, ez a kérdés tini kategória...), és még sok más. Ja és nem szereted a karácsonyt. :D
Aztán megházasodott, illetve stb. stb.
Most arra vagy kiváncsi meddig lesznek kapcsolatban, házasságban?
Amúgy milyen szálak fűznek ehhez a taghoz, azon kívül hogy megalázott, és az érettségi szünetedet tönkre tette. Az most hogy jön ide hogy nem szereted a karácsonyt? :D
Azt hittem hogy mindent értek, de aztán rájöttem hogy semmit se értek. :D
részleteket hagyjuk.
Igen , kb. meddig lesznek szerintetek házasok, arra vagyok kíváncsi.
Hát figyelj ez elég sok mindentől függ.
A csávó mikor kezd el hasonlóan viselkedni a nővel.
A nő mennyire szereti a csávót, mennyire tud neki 1-1 dolgot megbocsatani.
Anyagilag mennyire vannak egymásra utalva.
Gyerek lesz - e amikor kibuknak a problémak.
Es meg egy nagy rakat dolog.
Tudom, h azt akartad hallani, h max 2 hónapig vagy ilyesmi, de ezt így nem lehet megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!