Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexmentes házassággal megalkudnál? A másik fél libidója az ok.
Figyelt kérdés
2019. okt. 15. 15:20
12/16 A kérdező kommentje:
Ki az a Borkai?
2019. okt. 17. 14:26
13/16 Barnabas333 válasza:
A lakosság 50%-a így él ha már túl régóta együtt vannak, csak a szerencsésebb az tart szeretőt. Én már 4 éve a kezemet használom. 42F
14/16 anonim válasza:
Ha csak a megszokás az ok (és nem a libidó vagy a szeretet hiányzik), íme egy cikk, ami összefoglalja általában mi vezet ide: [link]
15/16 Dworkyll válasza:
Ha nincs szex, az valami problémára utal. Az oka lehet ezerféle, szervi, pszichés, átmeneti vagy akut, stb. Nem megalkudni kell, hanem utánanézni a problémának vagy problémáknak, és azután dönteni, hogy mihez kezdtek vele. Mert különben sokkal csúnyább meglepetések jöhetnek, minthogy valaki félrelép vagy elválik.
És igen, ha valaki aszex lesz, bármiért, és nem hajlandó a kérdéssel (a problémával) foglalkozni, az válóok. Az ő hibájából méghozzá, annak minden következményével.
16/16 Joe.38 válasza:
Kérdezőről nem igazán tudjuk férfi-e vagy nő. Végül is nem ez a fontos. Én se gondoltam volna férfiként,hogy sajnos az élet ilyen. Azaz nekem is meglepetés vagy inkább keserűség,hogy sok nő nagyon sok nő a szexet egy nyűgnek egy gondnak egy problémának tekinti egy elfelejthető letudott dolognak. Azaz adig szép és kívánatos míg célját elakarja éri. Ezt a jog is támogatja. Tehát semi jöra ne számíts, ha a nő gyereket szült Te apa lettél. Ma a bírói kar 90% nő. Akkor is rohan "segíteni " a mindig áldozat nőnek,ha az nem kérte. Ez muitatja egyban azt is Te egy mocsok férfi vagy. Mert férfinek születtél szeretnél feleségedl dugni néha vagy legalább is valami jót is. De nem. Ehhez neked nincs jogod. Csak pénzkidobó automata lettél. Pont. Nézz be a férfihang.hu oldalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!