Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a lent részletezett helyzetről?
A férjem állítólag az országúton talált egy teknőst, már mikor hazahozta mondtam, hogy nem maradhat, mert nincs helyünk, nagyon zsúfoltan élünk a két gyerekünkkel.
Ennek ellenére másnap hazaállított egy hatalmas akváriummal, melyet hely hijján a nappali asztalára tett le, mikor ismételten mondtam, hogy nem maradhat a teknős, mert nincs helyünk akkor azt mondta, hogy inkább a számítógépet kirakja a házból, de a teknős marad, a számítógép asztalon lesz a helye.
Egyébként pedig elküldött, hogy máshol rendezkedjek ne itthon, ezt mondta a saját szüleimtől kapott lakásban nekem.
Tudom, hogy számotokra mókás a leírt helyzet... de rég idegesítettem fel magam így valamin, megcsinálta régebben is, hogy hazahozott hörcsögöt, én azt sem akartam, a hörcsögöt nem takarította, büdösödött, nem is etette, így elmpusztult.
Kezdem azt hinni, hogy a férjem megőrült...
Nálunk ilyen előzetes megbeszélés nélkül elő se fordulhat!
Az is egy élet, gondoskodni, foglalkozni kell vele. Közös döntésnek kellene lennie...
Ahogy a napok múltak úgy szerettem én is egyre jobban a kis teknőst, ma végül visszakerült a természetes élőkörnyezetébe.
A 13 éves fiam aki amúgy már igen nagyfiúnak érzi magát krokodilkönnyekkel sír utána azóta is, mikor hazajött a suliból üres volt az akváriun és nemis tudott elbúcsúzni a kis teknőstől,hihetetlen milyen hamar képes volt ilyen szinten kötődni ehhez a kis állathoz.
Most, hogy látom az üres akváriumot én is érzek egy fájó ürességet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!