Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mesélnél élményeket (már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesélnél élményeket (már átélt pillanatokat), hogy férjed milyen apró kis cselekedetekkel, gesztusokkal, szöveggel örvendeztet meg a szürke hétköznapokban, vagy például egy hosszú hétvégén (vagy máshol, máskor, mindegy)?

Figyelt kérdés

Miket szokott csinálni, milyen ötletes, kreatív, vagy egyszerű hétköznapi dolgokat, ami számodra nagyon kedvesek?

A legapróbbnak tűnő kis semmiséget se hallgasd el, hidd el, nagyon szeretném elolvasni! :)

2019. szept. 28. 09:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ilyen férjek vannak?
2019. szept. 29. 17:58
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
#6 vagyok. Néha “csak” egy szeretlek sms. Néha olyat ír, hogy csinos voltam tegnap, vagy szép voltam, ahoy aludtam reggel. Vagy ha nehezebb időszak van, mert a 2 kicsi fogzik, a nagyok meg épp extra dacosak, akkor egy “kitartás” üzi. Ilyesmik. 😊
2019. szept. 29. 21:01
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Vkinek ez már az idegesítő kategória, de nekem azért jól esik; munka alatt legalább 2x ír, hogy jól vagyok-e, mit csinálok, minden rendben van-e. Ha nem válaszolok 10 percen belül, akkor felhív. Mondjuk rendőr vagyok, de akkor is:D

Sokszor csinál otthon olyan, ha látja fáradt vagyok és minden bajom van, hogy hátulról átölel és a fülembe súgja: itt vagyok. Ez nagyon .. nagyon jól tud esni, biztonság érzetet ad és megnyugtató.

5 éve együtt.

2019. okt. 5. 09:48
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem mindig betakargat ha hideg van, és csinál egy helyszínt a lakásban párnákkal, laptop tartóval, plédekkel, tálcán teával vagy innivalóval és apró finomságokkal hogy itt fogunk filmezni. Ezen kívül sokszor rámnéz, viccesen kötekedik, szekál, minden kis hibámat észreveszi és csipkelődik, nekem ez kedveskedés mert látom hogy velem van elfoglalva. Sokszor rámnéz, megnézi mihez mit szólok.
2019. okt. 5. 11:51
 15/18 A kérdező kommentje:

Ezt hogy kell értelmezni: "megnézni mihez mit szólok"? :)

Illetve milyen hibaid miatt szokott élcelődni veled? Például mik voltak az utóbbi napokban? :)

2019. okt. 5. 13:21
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti ha bármi történik, rámnéz, vagy filmet nézünk is gyakran rámnéz. Meg tudom különböztetni milyen mikor valaki csak úgy van mellettem de nem velem, mert ők nem érdeklődnek minden apró mozdulatom és fél szavam iránt. Apró hibák: bakik amiket beszédnél eltévesztek, ma pl hülyén öltöztem fel és persze ugratott, de közben dicsér, csak a ruhámat kritizálta mert kifordult a kapucnim.
2019. okt. 5. 19:14
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azt csinálja, hogy ha nyáron pl az ujjatlan úgy van rajtam, hogy nagyon lent, akkor feljebb húzza. És akkor azt mondja 'ezt csak nekem szabad látnom' :D

Ez nem tudom mennyire "kedves gesztus".

2019. okt. 5. 19:21
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem saját férjem, de ezt hallottam: amikor tudta, hogy a felesége valamilyen házimunkát fog csinálni, odacsempészett egy csokit vagy aranyos üzenetet, majd úgy tett, mintha nem tudna róla, mint valami Mikulás.

Saját: székbetolás, kabátfeladás, dolgok úgy csinálása, ahogy én szeretem pl. filmkiválasztás. Volt, hogy arra keltem, hogy kisurrant és hozott friss reggelinek valót a boltból.

2020. dec. 16. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!