Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesélnél élményeket (már átélt pillanatokat), hogy férjed milyen apró kis cselekedetekkel, gesztusokkal, szöveggel örvendeztet meg a szürke hétköznapokban, vagy például egy hosszú hétvégén (vagy máshol, máskor, mindegy)?
Miket szokott csinálni, milyen ötletes, kreatív, vagy egyszerű hétköznapi dolgokat, ami számodra nagyon kedvesek?
A legapróbbnak tűnő kis semmiséget se hallgasd el, hidd el, nagyon szeretném elolvasni! :)
Vkinek ez már az idegesítő kategória, de nekem azért jól esik; munka alatt legalább 2x ír, hogy jól vagyok-e, mit csinálok, minden rendben van-e. Ha nem válaszolok 10 percen belül, akkor felhív. Mondjuk rendőr vagyok, de akkor is:D
Sokszor csinál otthon olyan, ha látja fáradt vagyok és minden bajom van, hogy hátulról átölel és a fülembe súgja: itt vagyok. Ez nagyon .. nagyon jól tud esni, biztonság érzetet ad és megnyugtató.
5 éve együtt.
Ezt hogy kell értelmezni: "megnézni mihez mit szólok"? :)
Illetve milyen hibaid miatt szokott élcelődni veled? Például mik voltak az utóbbi napokban? :)
Nekem azt csinálja, hogy ha nyáron pl az ujjatlan úgy van rajtam, hogy nagyon lent, akkor feljebb húzza. És akkor azt mondja 'ezt csak nekem szabad látnom' :D
Ez nem tudom mennyire "kedves gesztus".
Nem saját férjem, de ezt hallottam: amikor tudta, hogy a felesége valamilyen házimunkát fog csinálni, odacsempészett egy csokit vagy aranyos üzenetet, majd úgy tett, mintha nem tudna róla, mint valami Mikulás.
Saját: székbetolás, kabátfeladás, dolgok úgy csinálása, ahogy én szeretem pl. filmkiválasztás. Volt, hogy arra keltem, hogy kisurrant és hozott friss reggelinek valót a boltból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!