Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mibe menjen egy 50 éves nő esküvőre?
Figyelt kérdés
Jövő héten lesz az esküvő és utána a vacsora, vagy lakodalom, ki hogy hívja. Nem tudom milyen ruhába mehetne egy 50 éves nő, aki nem szereti az egybe ruhákat, és a szoknyákat sem. Ötleteket várnék, köszönöm!2019. júl. 13. 13:06
2/11 A kérdező kommentje:
Molett alkat vagyok, és nem tudom sajnos hogy milyen ruhát vásároljak. Nagy hőség, nincs klíma sem a helyiségben ahol lesz a vacsora, elég zárt a terem.
2019. júl. 13. 13:29
3/11 anonim válasza:
Miért nem szereted az egybe ruhát? Az alkatod miatt? Nem tudom hol laksz, de már van több üzletlánc (minamoletti, pink) ahol kifejezetten molett hölgyeknek készítenek ruhát, és nagyon csinosak tudnak lenni felvéve! Egyet próbálni kéne ha van rá lehetőséged, csak nézd meg magadon, biztosan szuperül fog állni!
4/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Nem vagyok annyira kövér, inkább molettnek mondanak. Egybe ruháktól azért idegenkedem, mert nem tetszenek, másokon még úgy ahogy, magamon nem igazán. Kicsi szélesebb a vállam, nagyok a melleim, van pocak is, vékony a lábaim nem erősek, és nincs felenekm sem, inkább a felső testem erős.
2019. júl. 13. 13:49
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, mindkét szett nagyon tetszik!
2019. júl. 13. 14:28
8/11 anonim válasza:
Az Adeo 2000 ruhaszalonnak vannak elegans szettjei idosebb molett holgyek szamara. Nezz korul biztos talalsz megfelelot.
9/11 anonim válasza:
Az #5os kep nagyon jo, izleses, alkathoz illoen csinos! En is arra szavazok h egy feher nadrag es felulre egy tunika v hosszu bluz. Erezd jol magad!
10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2019. júl. 15. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!