Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köntösben a belvárosban? 😂
Az esküvőmkor a városban lesz a fodrász, sminkes (egy szalonban).
Mennyire nézne ki hülyén, ha köntösben szállnék ki a kocsiból a szalon előtt, és ugyanúgy be?
Nincs szebb ingem, gombos/zipzáros felsőm.
Meg amúgy is fotózva, videózva lesz a készülődés, egy szép szatén köntöst (mint ezek a "Bride" feliratú készülődős köntösök) vennék fel.
Fodrász, smink után egyből mennék az esküvői helyszínre öltözködni, készülődni.
"Mennyire nézne ki hülyén, ha köntösben szállnék ki a kocsiból a szalon előtt, és ugyanúgy be?"
Olvasd el ezt a kérdést, és válaszold meg magadnak.
Amúgy szerintem ez nagyon hülyén nézne ki, és elég illetlen is, a férjeddel szemben pedig tiszteletlen. Vagy ő is kisgatyában fog szaladgálni?
Szóval szerintem tartsd meg a köntösöd ida, ahova való - a fürdő-/hálószobába.
Volt már, hogy két, nagyon forgalmas út kereszteződésénél (ahol lakom) mentem ki atomzsíros hajjal, rózsaszín pingvinmintás köntösben a villamosmegállóig, mert anyum valamit otthon hagyott, nekem meg S.O.S. oda kellett vinnem neki (ő a villamoson volt és tovább is haladt, az ablakon át adtam neki oda mert nagyon sietett, így is pont időben ért oda. Ha elkezdek öltözködni akkor várhatott volna a következőre)
Nem érdekelt senkit, engem sem érdekelt.
Koktélruha?
Abból ugyanógy könnyen ki lehet bújni, és hülyének sem fognak nézni.
Ha meg félsz, hogy sminkes lesz, kérd meg a sminkest, hogy tegyen rád egy olyan köpenyszerűséget amit a férfi hajvágáshoz is használnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!