Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Köntösben a belvárosban? 😂

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köntösben a belvárosban? 😂

Figyelt kérdés

Az esküvőmkor a városban lesz a fodrász, sminkes (egy szalonban).

Mennyire nézne ki hülyén, ha köntösben szállnék ki a kocsiból a szalon előtt, és ugyanúgy be?

Nincs szebb ingem, gombos/zipzáros felsőm.

Meg amúgy is fotózva, videózva lesz a készülődés, egy szép szatén köntöst (mint ezek a "Bride" feliratú készülődős köntösök) vennék fel.

Fodrász, smink után egyből mennék az esküvői helyszínre öltözködni, készülődni.

2019. jún. 14. 16:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont senkit nem érdekelne.
2019. jún. 14. 16:26
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Ugyan, pár másodpercről van szó, fel se tűnik senkinek, de ha igen, akkor se történik semmi. Angliában csomóan pizsamában járnak le reggel a boltba és egyáltalán nem zavartatják magukat, ehhez képest ez semmi :)
2019. jún. 14. 16:27
 3/12 anonim ***** válasza:
24%

"Mennyire nézne ki hülyén, ha köntösben szállnék ki a kocsiból a szalon előtt, és ugyanúgy be?"

Olvasd el ezt a kérdést, és válaszold meg magadnak.

Amúgy szerintem ez nagyon hülyén nézne ki, és elég illetlen is, a férjeddel szemben pedig tiszteletlen. Vagy ő is kisgatyában fog szaladgálni?

Szóval szerintem tartsd meg a köntösöd ida, ahova való - a fürdő-/hálószobába.

2019. jún. 14. 16:29
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
szerintem pont mivel készülődős rész, egy sportos kardigán pont jó lenne. Nyáron meg egy top.
2019. jún. 14. 17:04
 5/12 anonim ***** válasza:
34%
Én sokszor pizsamában és papucsban battyogok át a kisboltba kávéért, szintén belváros. Nem fogom félálomban puccba vágni magam egy 20 méteres sétára. Te meg kocsiból ki, szalonba be, senkit nem fog izgatni a dolog, ne félj.
2019. jún. 14. 17:26
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Én vennék egy zipzáros felsőt,vagy gombos ruhàt.Vagy kölcsön is kérhetsz egy barátnődtől
2019. jún. 14. 17:43
 7/12 anonim ***** válasza:
Senkit nem fog érdekelni.
2019. jún. 14. 20:13
 8/12 anonim ***** válasza:
56%

Volt már, hogy két, nagyon forgalmas út kereszteződésénél (ahol lakom) mentem ki atomzsíros hajjal, rózsaszín pingvinmintás köntösben a villamosmegállóig, mert anyum valamit otthon hagyott, nekem meg S.O.S. oda kellett vinnem neki (ő a villamoson volt és tovább is haladt, az ablakon át adtam neki oda mert nagyon sietett, így is pont időben ért oda. Ha elkezdek öltözködni akkor várhatott volna a következőre)

Nem érdekelt senkit, engem sem érdekelt.

2019. jún. 15. 19:10
 9/12 anonim ***** válasza:
51%

Koktélruha?

Abból ugyanógy könnyen ki lehet bújni, és hülyének sem fognak nézni.

Ha meg félsz, hogy sminkes lesz, kérd meg a sminkest, hogy tegyen rád egy olyan köpenyszerűséget amit a férfi hajvágáshoz is használnak.

2019. jún. 15. 21:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Miert kene “szebb” ing? Nehezen tudom elkepzelni hogy egy nonek nincs egy kardiganja amit felvehetne. Na mindegy igazabol ankontosod sem fog senkit sem erdekelni de en biztos vinnem magammal aztan felvennem ott a fotozashoz.
2019. jún. 16. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!