Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ott lett volna a helyem a barátnőm leánykikérésén?
Pár hete volt a barátnőm esküvője. Fel is hívott előtte egy héttel, h akarok e menni a lánykérésre....én mondtam, h persze szívesen megyek.....ekkor: szívesen látna DE a szüleit nem akarja még több emberrel terhelni. Kérdezte h nem e baj? Én mondtam, h nem, ez úgyis inkább családi esemény és vagyunk olyan viszonyban h ezt megértsem......
Ok, köszönte szépen és találkozunk az esküvőn.
Mikor kijöttek a képek akkor derült ki, h nem csak a család volt ott, hanem pl fősulis barátnője segített neki öltözni.....kicsit rosszul érintett, mert mi ezer éve ismerjük egymást jóban rosszban és nem hiszem h akkora gond lett volna ha még a 3 régi barátnőjét, köztük engem is meghív.
Tény, h mondtam, h nem gond, de akkor még azt hittem, h csak család lesz.....
Nem kellett volna ott lenned. Ő mondta, hogy nem szeretné megterhelni a családját, te csak teljesítetted kérését.
Amúgy megértem, hogy rosszul esett, egyik barátnőm, aki egy éve még szobatársnőm volt nemrég eljegyzést tartott... A többieket, akikkel jól egyezett meghívta, engem valahogy "kifelejtett" :(
nem tudom, idáig valahogy azt hittem h benne vagyok a best körben, de ezek szerint nem........
akkor is furin éreztem magam, mikor megkérdte, h szeretnék e menni, utána meg rögtön, h inkább ne....
sok mindent átéltünk együtt és most ezt elfelejtette....
hát furin volt megoldva, volt aki meg volt hívva a kikérésre, volt aki csak a házasságkötő terembe és volt aki a vacsorára is.....szerintem egyébként nem gondolt ebbe bele, h ezzel esetleg megbánthat, nem bukik a barátságunk, csak hát kicsit rossz volt....mivel mi mindig számolunk velük, ha valami buli van.stb....ideáig ugye arra volt fogva h a szüleinél laknak és azért nem tartják a szülinapokat, de most h lett volna lehetőség "viszonozni" nem tették....:(
köszönöm a válaszokat
Szia!
Én inkább abból az irányból közelíteném meg a dolgot, hogy Ti vagytok olyan jó barátnők, hogy erre is meg mert kérni, a többi "barátnőnek" meg nem mert szólni, vagy ha említette is, egyszerűen nem vették a lapot, és úgy döntöttek, hogy akkor is elmennek és figyelmen kívül hagyták a kérést.
Ezzel valószínűleg nem megbántani akart, bár tényleg rosszul álltak a dologhoz, hiszen pár ember ide vagy oda tényleg nem számít.
Mindenesetre értékeld az őszinteségét, de ha Téged ennyire bánt, akkor viszonozd azzal, hogy tisztázod a dolgot. Így sikerül megbeszélnetek a problémát, és kiderülhet, hogy csak félreértés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!