Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a ruha nem túl kihívó egy esküvőre?
A képen nem látszik annyira, de a mellrészen egy kicsit kivágott, és az eleje kb. a combom közepéig ér. Nem egy kis visszafogott esküvőn fogok benne részt venni, de mégis tartok attól, hogy inkább közönséges, mint elegáns ez a ruha. (Viszont nagyon tetszik.)
Eleje kicsit off: a barátnőm esküvőre készül, és hónapok óta keresgél ruhát. Jónak kell lenni a fazonnak, színnek, kényelmes is legyen, ja és árban is reális talajon kéne maradnia. Látom hogy ez milyen nehéz feladat, eddig nem is talált semmit.
Ez a ruha viszont színben esküvői etikett szerint jó (személy szerint a zöld nem az én színem, de akinek jól áll annak miért ne) a fazonja könnyed és elegáns, nem az a nagyestélyi, de nem is egy kis nyári koktélruha.
Nem tudom ti milyen randikra jártok, ahova ilyet szokás felvenni, elfogadom hogy van ilyen, de szerintem ez azért egy komolyabb ruha mint egy sima kertipartis ruci.
Egyébként esküvőn láttam már piros csőruhát, fehér ruhát, meg feketét is ami alig ért le a lány fenekén, ellenben a dekoltázsából túl sokat is mutatott.. Ez a zöld nem egy kihívó ruha, szerintem simán viselhető esküvőre, pláne nyáron.
Fuh, szerintem nagyon szép, nyári esküvőre tökéletes, max ékszerekkel dobnám fel egy kicsit, hogy “ünnepiesebb” legyen az összkép.
Ha csak kicsit kivágott mellrésznél, az sztem nem gond, a combközépig érő szoknya engem zavarna (szóval magamon zavarna, nem kívülállóként vagy menyasszonyként), de ha téged nem, akkor azzal sincs baj.
"Ez a zöld nem egy kihívó ruha"
Végül is szó szerint nincs háta, kb a pántok magasságától kezdődik hàtul a ruha, vagy még egy kicsit lentebb szabástól függően, kicsit sem kihívó. :D
Ez egy nyar esti ruha a Margit szigeten valami szorakozohelyre, coctail dress.
Voltam olyan eskuvon ahol ilyesmiben volt 2-3nagydarab no, kozonsegesnek hatottak, de szerintem sokat dob a megitelesen ha csinos vagy benne es nem nagy aranyfukszokkal viseled. Szerintem 50-50% h kineznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!