Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői ajándék? (kis esküvő)
Párommal kis esküvőnk lesz szűk családi körben, utána egy vacsorával.
A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor szoktam a meghívottak ajándékot vagy pénzt adni? Fogalmam sincs ilyenkor mi a szokás. Mi nem várunk semmit, mert direkt azért akarunk kis esküvőt, hogy azt a pénzt ami elmenne egy lagzira hasznosabb dologra költsük. Eleve hétköznap lesz az esküvő így azért sem kell fizetni.
De úgy vagyunk vele, ha úgyis adnak valamit(mert gondolom a szülők adnak) inkább pénzt adjanak mint egy 3. étkészletet.
Arra gondoltam, hogy azzal a pár emberrel beszélünk, hogy nem várunk semmit a részvételen kívül de ha mégis ragaszkodnak hozzá akkor inkább borítékot hozzanak.
Ez nem tűnik így parasztnak? Nem tudom miért de nekem ez olyan kínos, mintha kuncsorognék pedig csak nem akarok félreértést.:D
Aztán lehet én aggódom túl, végül is a szüleinkről és a testvéreinkről van szó.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!