Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek 15-18fős esküvője volt, annak mennyiből jött ki a vacsora?
Miért,ajándékot kérni kell??Miféle szokások vannak felétek?
Egyértelmű,hogy viszek egy esküvőre ajándékot ha már meghívtak,mint ahogyan az is,hogy nem fizetek semmiért.
De tényleg.ha így áll valaki,miért nem elég 2 tanú szülők?
Hiszen elvileg akkor nem a külsőségekről szól nem????
Köszönöm az eddigi válaszokat,de (én nem szoktam ilyet írni a válaszadóimnak,de ez most sok volt kicsit)nem kioktatásra van szükségem,hanem tanácsra.
Üdítő,sör,bor korlátlanul lesz.Viszont lesznek a vendégek között akikről tudjuk,hogy csak azért mert ingyen van,a leg drágább italokat kérik ha lesz rá lehetőségük.Ez pedig a végén nagyon megnyomja a végösszeget.Nincs kiszámolva koccra a pénz,de akkor is...
Akik az ajándékra hivatkoztak,nem tudom,lehet hogy ők arra bazíroztak az esküvőjükön,de mi nem.Ez azért biztos,mert ismerjük a vendégeinket,és nincs pénzük ajándékra,tehát valszeg inkább jelképeseket fogunk kapni,de minket ez nem zavar,hisz nem amiatt hívtuk őket,hanem azért mert szeretjük.
Szerintem ez egyáltalán nem gáz. A mi családunkban is vannak olyanok akik csak azért jönnének hogy jól bezabáljanak,bepiáljanak. De ha nem lennének meghívva akkor meg menne a családi hepaj. Voltam velük egyszer lagziban ott égett az én fejem mert hoztak zacskót és pakolták el a kaját. Legszívesebben megszüntetnék velük minden kapcsolatot.
Am tegyétek úgy ahogy nektek jobban kijön. a sör meg bor bőven elég.nem kell az h ott fetrengjenek a földön. max még pár üveg rövid.
Szia, nekünk augusztusban lesz. Igaz mi itthon tartjuk mert nincs pénzünk ..16-an leszünk..a lakás se nagy de arra a napra eltüntetjük az ágyat és bevisszük helyére a nagy asztalt..de mivel annyi hely nincs az asztal körül ,hogy mindenki leüljön svédasztal lesz..sütök húsokat, salikat csinálok, sütik ,tortát is magam sütöm..így a kaja , süti , sós kijön kb 15 ezerből..az italokat már elkezdtük előre megvenni..mindig ha boltban járunk veszünk egy -egy üveggel..főleg teszkóba..jó minőségű tokajit már 1000-ért kapni lehet..borokat , söröket is megvettük..sörből csak tízet vettünk mert csak:) vörösbor lesz hat üveg, fehér kettő, és két üveg pálinka lesz összesen..finom isteni az akázmézes körtepálinka és a barack, teszkóba vettük azt is...gyönyörű az üvege is..márkás kis pia..1200 volt azt hiszem egy üveg..plusz mindig vannak akciók a borokra is, hogy kettőt fizet hármat kap..stb..na mi erre vadásztunk..üdítő is meg van..
tehát
vörösbor :6
fehérbor:2
Pálinka:2
sör:10
Üdítő10 db 2 literes..
hozzáteszem, hogy emellett még csinálunk bólét is..és ennyi..ja és nálunk csak egy ebéd lesz nem lesz dajdaj utána:)a lakást szépen feldíszítjük..zene lesz ingyé cd-ről..nekünk ennyi elég..vehettek kannás pálinkát is amúgy..szét kell nézni neten vagy ismerősök körében, főleg vidéken van sok ember aki főzet pálinkát és eladja..az első esküvőmön úgy volt..gondold el negyven liter szilvapálinka fogyott el..és 20 liter cherry...igaz 350-en voltak...ott még a pap is részeg volt mint az állat...na soha többé nem itatom meg így a bandát:)) most szolíd lesz, de meghitt...sok boldogságot kívánok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!