Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Eljegyeztek! Hogyan tovább?
A zenében valóban jobb inkább a násznép ízlését előnyben részesíteni.Még mindig jobb ha a vőlegény táncol kicsit unott arccal az udvariasság kedvéért, minthogy csak az ifjú pár táncol felhőtlen jókedvvel és az egész vendégsereg pedig ül.:)
Én is azt tanácsolom,hogy ha ilyen sok időd van,akkor olvass nagyon-nagyon sokat a témáról.Nézegess ruhákat,csokrokat,meghívószöveget....Az esküvő előtt akkor már elég lesz kb fél évvel elkezdeni szervezni,mert akkorra már mindenről annyira határozott elkébzelésetek lesz,hogy mindenről tudni fogjátok hogy mennyit,milyet és hogyan akarjátok.
Viszont ami a leg fontosabb:ha ti fogjátok állni az esküvőtöket,akkor már most kezdjetek rá spórolni.
A zenére visszatérve,lehet hogy nem szereti igazán a párod a lakodalmas zenét,de mikor majd mulat a nép,ő is élvezni fogja.Vinni fogja magával a hangulat.
Itt is vannak jó tanácsok, én innen néztem ki egy csomó trükköt, igaz nem a szevezkedés legelején ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!