Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ötletes gratuláció esküvőre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ötletes gratuláció esküvőre?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Pár hét múlva lesz az unokatestvérem esküvője, és nálunk a mise után szokás gratulálni. Na most arra gondoltam, hogy ne csak a megszokott unalmas "gratulállok-ot" legyen, mondod valami olyat ami különlegesebb vagy megmarad az illetőben, nem csak a sima gratuláció, de ne is legyen túl hosszú. Van ötletetek? Vagy hogy egyáltalán mit kellene mondani? Előre is köszönöm a válaszokat.

2019. máj. 5. 14:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
38%
Leírtuk jó néhányan, hogy butaság, hogy a gratuláció nem rólad, nem a Te jópofáskodásodról szól. Menj oda, gratulálj és hagyd a többieket gratulálni, sztorik, vicceskedés és idézetek helyett. Tudnám mi a f457ért kérdezel ha nem fogadod el a válaszokat. Mert a kérdésre lehet ám anélkül is válaszolni, hogy megerősítsünk az ostobaságban amit kitaláltál. Magad is rájöhettél volna, hogy ha nem vagy elég jópofa ahhoz, hogy jópofáskodj, akkor talán nem kellene erőltetni.
2019. máj. 5. 22:38
 12/25 A kérdező kommentje:
Oké, mivel egy normális válasz sem érkezett, törlöm a kérdést, ennek így nincs értelme. Légyszi más hasonló kérdéseket ne barmolajtok szét.
2019. máj. 5. 22:43
 13/25 anonim ***** válasza:
85%
Én azt szoktam mondani, hogy "tudok egy jó válóperes ügyvédet, szóljatok, ha kell a száma"
2019. máj. 5. 23:42
 14/25 anonim ***** válasza:
28%

Ne told túl. Gratulálj, kívánj sok boldogságot, esetleg ha közelről ismered a beházasodó menyasszonyt (vagy vőlegényt?) akkor megjegyezheted, hogy örülsz, hogy a család része lett. Ennyi.

A vicceskedést, ötleteskedést hanyagold, különösen, ha nem belülről fakad. A család mókamesterétől megtűrhető, de ez hogy a Gyakorin próbálsz valami generikus, még csak személyre sem szabott szöveget begyűjteni, totális tévút. Nyugtasson meg a tudat, hogy egy esküvői gratuláció során senki nem vár tőled emlékezetes alakítást.

Én a saját esküvőmről a 110 vendég közül 2 "gratulációjára" emlékszem, és mindkettő kvagáz volt, az egyik pontosan ez a válóperes ügyvédes szöveg az egyik nagynéném férjétől, a másik pedig egy bölcsnek szánt banális tanmese, ami miatt percekig állt a sor.

Becsülendő, hogy komolyan veszed a dolgot, és törekszel rá hogy valami maradandót adj nekik, de kérlek hidd el, ehhez nem az esküvői gratuláció a megfelelő alkalom.

2019. máj. 6. 16:23
 15/25 A kérdező kommentje:
De nem az volt a fő cél, hogy megértsem őket, sőt nem is muszály hogy vicces legyen. Az volt a fontos, hogy valami olyat mondhassak amire emlékezni fognak, ami megmarad. Nem ilyen válóperes duma, de nem is a grat. Nem azt kértem hogy konkrétan mondja meg valaki, hanem hogy kb mit kéne mondani, csak egy kis útbaigazítást.
2019. máj. 6. 16:28
 16/25 anonim ***** válasza:
29%
Azt kellene felfogni, hogy kur.vára nem rólad szól az a nap. Te meg vagy hívva, annyi szereped van, mint egy moziban a nézőnek. Mosolyogj, gratulálj, amikor kell, zabálj, tancolj, ne legyél talajrészeg, ennyi. Az a legjobb,ha nem is emlékeznek rád. Mert ez az ő napjuk.
2019. máj. 6. 16:50
 17/25 A kérdező kommentje:
:D itt pár embernek nehéz a felfogása... Hagyjuk, nem kell erőltetni, ami nem megy az nem megy, itt zárnám le a kérdést, már bánom hogy kitettem.
2019. máj. 6. 17:06
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Azért írd majd meg, hogy végül mivel kápráztattad el az ifjú párt.
2019. máj. 6. 17:22
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Funkcionális analfabéta vagy, sajnálom. Egyébként tényleg felesleges kérdezned bárkitől bármit, mert úgysem fogadod el a válaszát. Remélem egyszer eszedbe jut bemászni az oroszlán ketrecébe egy állatkertben etetési időben. Nagyon fontos, hogy ne kérdezz meg senkit arról, hogy jó ötlet-e, vagy, hogy mit mondj majd az állatok királyának amikor találkoztok! Csináld ami eszedbe jut!
2019. máj. 6. 18:15
 20/25 A kérdező kommentje:
Szerintem az az analfabéta, aki nem tudja felfogni a kérdést, de még a válaszra is hülyeséget mond, nem hogy megválaszolná a kérdést. (Nem kérdeztem jó ötlet e, de a fele ember azt írta hogy nem) di inkább olvasd el még egyszer a kérdést, és rájössz magadtól mi a baj.
2019. máj. 6. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!