Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nászajándékot mikor adják át ebben az esetben?
Hamarosan esküvőnk lesz. Délelőttől kora estig, szertartás, ebéd, torta, tánc. Szép, elegáns esküvő lesz de mégis elég laza. Van egy körülbelüli forgatókönyv, de most eszméletem rá hogy nem adtam meg "időpontot" amikor a nászajádékot átadják az emberek, és nem tudom, ez gond-e.
Kevesen leszünk, 40-en, nincs ceremóniamester aki felkonferálja és egyébként menyasszonytáncunk se lesz.
Mi a tapasztalatotok? Ti mikor szoktátok odaadni? Ha van kijelölt asztal a nászajándéknak, inkább otthagyjátok, mint az angol nyelvterületeken szokás? Vagy mindenképp a párnak adjátok oda, ha kell, "kergetve" őket? (Én már ezt megtettem sajnos, nulla érzékem az időzítéshez :))
(Köszönőkártyákat mindenképp akarunk írni egyébként mindenkinek akiktől kaptunk bármit.)
Persze nem azért kérdeztem mert félek hogy hazaviszik! :D
Csak most jutott eszembe hogy nem-e kellemetlen hogy "terveztünk rá" időpontot, saját tapasztalaból tudom hogy nekem mindig le kellett vadásznom a párt, és volt hogy rosszkor próbáltam odaadni. :(
Plusz a vendégek majdem fele külföldi, náluk tényleg ez az odamegyek és leteszem az asztalra, majd megyek beszélgetni az elfogadott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!