Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a catering?
A párom és én összeházasodunk. De mi csak össze szeretnénk házasodni... erre jönnek szembe az ilyen fogalmak, mint catering ... (a többit nem is mondom).
Nekünk is lesz lagzi, a hely amit foglaltunk egy étterem. Így ők biztosítják a termet és az ételt is....
ez esetben kell catering? Vagy mi ez egyáltalán?
Köszönöm.
Ha az étterem a helyszín, és ők oldják meg az étkezést, italt, akkor nem kell catering.
Akkor kellene, ha mondjuk bérelnétek egy sátrat, egy külső helyszínt, egy kastély termét, és valakinek gondoskodnia kellene az ételekről. Akkor keresnétek egy éttermet, ami kitelepül vagy beszállítja az ételt.
Így viszont az étterem profiljába beletartozik, ez esetben ők a cateringesek is.
Ne foglalkozz vele, ez benne van a lagziban. Mondd meg, hogy az anyanyelveden tájékoztassanak.
32/f
3 nyelven beszélek még az anyanyelvemen kívül... külföldön élek...
Esküvőn talán kétszer voltam még 8 éves korom előtt ... az pedig kb 20 éve volt ... érdekelt is akkor, hogy mi micsoda szerinted ?!
Nem voltam az a tipikus minden nap esküvőset meg házasosdisat játszó barbis kislány. Sosem érdekelt mint úgy. Viszont ha az ember lakodalmat tart akkor felmerül néhány kérdés. És ha jól tudom ez az oldal PONT erre való....
De azért köszi a vidéki s€ggagyúnak tituláló kommentet kedves utolsó... nagyra értékeltem 🙄
Köszönöm mindenki másnak. Minden tiszta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!