Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevesebb mint 4 hónap van hátra az esküvőig és sírok. Van valami megoldás?
Figyelt kérdés
Kettesben fogtunk bele az esküvő szervezésébe. Eddig nem voltam ilyen, meg hozzájár, hogy nemsoká meg fog jönni, de nézegetek videókat (5-6 perc ilyen highlight mások esküvőjéről) és mindenen elbőgöm magam, konkrétan még a vicces nyitó táncon és a tortavágáson is.
Nem értem magam, sosem voltam sírós.
Már felhívtam a sminkest is, hogy mindenből extra vízálló tegyen nekem félre.
Van olyan aki végig bőgte a készülődést meg a szervezést aztán a nagy napon semmi? Vagy erről ne is álmodjak?
Ismertek jó vízálló sminkeket? Mindegy mennyibe kerül, tesztelnem kell. :D
2019. márc. 24. 13:47
21/21 A kérdező kommentje:
Mi most kezdtünk bele a baba projektbe, elsőre sikerült. :)
2022. jún. 9. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!