Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Boglarka szalon premium...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boglarka szalon premium ruhakollekcio tapasztalat 40es merettel valakinek?

Figyelt kérdés
A premium katekoriaban talaltam olyan ruhat ami tetszett. Felul diszitett, alul letisztult. Viszont 40es meret vagyok, vastagabb a derekam, van egykis uszogumim, nem vagyok nagyon elhizva de van rajtam, es nagyon bepanikoltam hogy nem talalok ilyen merettel olyan ruhat amit szeretnek:( par het mulva megyek ruhaprobara, a neten lattam 36-40 vagy 38-40es ruhakat, de mindegyik olyan vekony modellen van mint a kisujjam 😅🤣jart mar ott valaki ilyen meretekkel?
2019. febr. 8. 11:30
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
olvass kicsit utánuk és rögtön nem akarsz odamenni
2019. febr. 8. 12:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem talaltam semmi rosszat roluk. Baratnomnek is onnan volt a ruhaja es gyonyoru volt.
2019. febr. 8. 12:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Kedves 1 válaszoló mit tudsz róluk ami olyan rossz?
2019. febr. 8. 18:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Gondolom a Facebookon található negatív kritikák és azok lereagálása a problémás
2019. febr. 10. 17:36
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
A Boglárka szalonban sajnos nincsenek igazán gyönyörű ruhák. Mivel sokan mennek oda, a kiszolgálás sem prémium.....Amúgy meg a legtöbb ruha 38-as méretű, illetve amerikai számozás, ami talán a németnek felel meg, vagyis nagyok a méretek. Ne aggódj. Nekem pont az volt a "baj", hogy 34-es vagyok, és mindegyik ruhának a felét össze kellett csíptetni, hogy valahogy álljanak rajtam. Jó ruhakeresést, biztosan megtalálod az álomruhát:) Sok boldogságot!
2019. febr. 12. 11:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolso - te ott talaltad meg az igazit? :) neztem a 19es kollekciojukat es vannak nagyon szep ruhaik..hat meglatjuk..😁 kulfoldrol szervezzuk az eskuvot, ugyhogy remelem megtalalom ott, ezutan csak az eskuvo elott megyunk haza:(
2019. febr. 17. 01:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Én néztem a Boglárka szalont. Nekem elég egyszerű ízlésem van, sokminden tetszik, de ott Nem találtam olyat, amit fel is próbáltam volna. Szerintem borzasztó a kínálatuk. Tényleg kisebb nőkre vannak tervezve.
2019. febr. 18. 20:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Mar telefonon is egyeztettem veluk a mai idoponttal kapcsolatban, ss ott is nagyon kedves volt az akivel beszeltem. Ma voltam a szalonban, es a kinezett alomruha jo volt ram. :) aki ott volt (nem emlekezem a nevere) vegtelenjl kedves, es turelmes volt, tenyleg el latott tanacsokkal, minden kerdesemre valaszolt, rendkivul pozitiv tapasztalataim vannak :) menyecske ruhamat is ott neztuk ki,akkor mar mas foglalkozott velem, de o is nagyon kedves volt :) csak ajanlani tudom oket, sok sok sok szep ruhajuk van es nagyon kedvesek!!!:))
2019. márc. 2. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!