Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tüll szoknya-kockás ing kombó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tüll szoknya-kockás ing kombó menyecskeruhának?

Figyelt kérdés

Szerintetek?

Problémázna rajta a násznép?

(stílusilag illik hozzánk)

2019. jan. 30. 22:25
 1/6 anonim ***** válasza:
5%

Mi az a menyecske ruha? Esküvői ruha ?

N24

2019. jan. 30. 22:28
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Tuti páran leszólnának, de mindenben kell valami újdonság! A piros ruha már unalmas.
2019. jan. 30. 22:28
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Én imádnám :D De szerintem nézz szét pár rockabilly ruha közt. Lehet ott is alatta tüll, az is lehet kockás, meg bármilyen, amilyet szeretnél, és tuti kevesebben h úznák a szájukat, ha olyan a rokonság. Nekem nagy szerelem az a stílus, de a te esküvőd lesz, így te érezd magad jól benne. Ha te kockás igbe, és tüll szoknyában akarsz táncolni a nagy napon, tedd abban.
2019. jan. 30. 22:34
 4/6 anonim ***** válasza:
40%
Nekem unalmas, manapság minden 5. menyasszonyon ez van. De ha nektek teszik akkor miért ne!? Egyébként nekem sem piros volt, hanem egy királykék elegáns hozzám passzoló ruha.
2019. jan. 31. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:
40%

Nekem nagyon tetszene :D

Én is ilyen stílusban gondolkodnék, nem kell mindenkinek piros kisruhácskában lennie. Egyedi lenne, arról nrm beszélve h nem másoknak kell tetszenie. :)

2019. febr. 1. 23:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem tenném, de ahogy gondoljátok. A ti napotok, ti határozzák meg miben érzitek jól magatokat. És azon az egy napon, csak ez a fontos! :)
2019. febr. 3. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!