Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Visszamondta a vőfély a lagzinkra való felkérést,2 hét múlva lenne az esküvő.
Igen,szerintem elég baj,mivel neki kellene levezényelnie az egész esküvőt.A násznépet valamennyire irányítani kell,és azért a hangulatot is alakítani kell néha.
Pl:Vacsi után fel kell egy kicsit ébreszteni a népet.
Na meg nem egy szimpla esküvőre készülünk,hanem egy igazi "odacsapós" vidéki lagzira...
Ha az ország másik végében laknál tudnék ajánlani neked, de így sajnos, nem tudok segíteni, szerintem is kérdezzétek meg, hogy Ő kit ajánl!
ma 14:39 igen ez elég nagy gond, igazi jó lagzi nincs vőfély nélkül...számomra...
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__9..
Igazi falusi lagzi nincs jó vőfély nélkül, ne a buta játékokra kell gondolni, meg a netről betanult szövegre, azt én utálom, nem mindegyik olyan, vannak vérprofik is. Kikérést nem is tudom, hogy lehetne megcsinálni vőfély nélkül, nagyon szép beszédet tud mondani.
Egy városi lagziba ahol nincs menet, meg kikérés, csak kocsiból ki meg be, meg valami béna dj zene, nem lakodalmas, ott valószínűleg nem is hiányzik annyira.
14:46!
A társasággal nem lesz gond,de nem szívesen kérnék meg senkit a családból,hogy bocsi de van 2 heted hogy felkészülj az egészre....
A másik pedig az:Nem érezném jól magam,ha valamelyik családtagom,barátom "dolgozna " azon az este.Nekik az a dolguk hogy jól érezzék magukat,és ünnepeljenek...szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!