Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 20 fős esküvői ebédre budapest...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 fős esküvői ebédre budapesti étterem?

Figyelt kérdés
Olyan helyszín kéne, ahol el tudnak minket szeparálni, kb 11:30-tól 17:00-ig lennénk, sima étterem. Valaki ismer hasonlót? Inkább XI. kerület környéke lenne jó.

2019. jan. 24. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:
24%
Google a barátod, de legfőkébb az internet. Manapság már minden fent van képek formájában és az elérhetőség is. Válogasd össze a lehetőségeket és telefonálj oda. De vigyázz, ez nagyon bonyolult dolog ám...
2019. jan. 24. 13:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló, azért írtam ide, mert amit Google-on találtam párat felhívtam már, de egyikkel sem jártam sikerrel, és gondoltam hátha valakinek van tapasztalata, és jobban ismer egy-egy helyet.
2019. jan. 24. 13:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi pár éve a Gellért Hotelben tartottuk. Csodás volt. Nagyon profi a személyzet és segítőkész. Most nézem, hogy az áraik nincsenek kiírva, de egy főre kb. 13-15 ezer most. Kérni kell árajánlatot. Van saját rendezvényszervezőjük. Mi vele tartottuk végig a kapcsolatot. A tortát és sütiket is tőlük kértük, így a szállítással sem volt gond. Mesés volt az is. Lehet, hogy egy picit az átlagár fölött van, de tényleg megéri. Terembérlet nincs, az benne volt az árban.

Volt lehetőség pár ételt előkóstolni ingyen. A nászéjszakánk is benne volt az árban, mert bizonyos összeg fölött fizettünk. Másnap reggel lementünk a Fürdőbe is. :)

A menük itt olvashatók:

[link]

2019. jan. 24. 14:09
 4/4 aHermann ***** válasza:

Szia!

Hemingway Étterem. Mi mondjunk sunday brunch keretében voltunk többször is (volt így szülinap, keresztelő).

Legutóbb a különtermet kaptuk meg, 20-an kényelmesen elfértek.

Mindig finom volt minden, és korrektek.

2019. jan. 24. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!