Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak nekik? (kérdésed túl rövid. )
Párom rokonának megyünk esküvőre jövőhéten. Nem a mi generációnk, csupa 2o év különbség van köztünk:)
A nő felkért, hogy tegezzem, a férfi nem. Emiatt vagyok "kínban"?! Csak nem mondhatom, hogy sziasztok, gratulálok:) vagy szia, jó napot kívánok:D gratulálok:D
Tudom, elméletileg hülye kérdés, de most épp ezen akadtam fenn...valamint azon, hogy vigyünk-e virágot? :D
köszi a válaszokatXD
Ha tegez a pasi, akkor egyszerűen tegezd vissza, és kész, nem kell belőle problémát csinálni. Ha magáz, akkor pedig te ajánld fel a tegeződést, mint ahogy előttem már sokan írták.
Készülj fel! Most jön az az időszak, amikor évről évre egyre idősebb gyerekek fognak "csókolommal" köszönni!!! ;) Aztán 30 felé már nem is mondod mindig, h tegezzenek nyugodtan, és teljesen természetes lesz, h te mondod a pasiknak, h tegeződjetek ;)))
Meg lehet ezt szokni, de én is zavarban voltam ennyi idősen, mint te!!! ;)
N/32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!