Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 Főre kb. mennyi süteményt és tortát szoktak rendelni?
Hát szerintem fejenként 3-4et esznek meg. Mert ugye nem akarnak azzal jóllakni. Az idősebbek lehet, hogy nem is ehetnek mert pl. cukorbetegek.
Szerintem ebből sem érdemes túl sokat. Ha úgy számolsz, hogy fejenként 6-7 szelet, akkor bizti marad belőle. Ha meg 3-4el számolsz, hamar elfogy.
De a korosztálytól is függ.
Márcsak azért sem kellene túlzásba vinni a süteményt, mert ha csak 30 fős lesz, gondolom nem álltok túl jól anyagilag, és ez a bolti aprósütemény nem olyan finom, hogy ezzel kéne a vendégeket "tömni".
Bocsi, de én ezt vettem észre az elmúlt pár évben.
Ja és ha visztek házi süteményt, vigyázzatok rá. Nálunk a pincérek megettek a pogácsának több mint a felét.
Azért írtam 5-t, mert az 5 különböző ízből talán mindenki megtalálja ami neki ízlik.
Én pl. nagyon válogatós vagyok. Ha van több cukorbeteg a meghívottak között, rendelnék nekik 1 külön tortát, ami kifejezetten a cukorbetegeknek készült.
Én is úgy tudom,hogy 20dkg sütit szoktak számolni egy főre.
A cukrázdában,ahonnan rendeljük majd a sütit,azt mondták,hogy bármelyik sütit megcsinálják piciben,egy falatnyiban.Tehát mi rendelünk majd ilyen piciben pár fajtából,plusz mellé még valamilyen sósat is nézünk.
Talán kérdezzétek meg ti is egy cukrázdában,hogy ott van-e lehetőség a "minisüti" rendelésére.Nekem ez nagyon tettszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!