Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 év parkapcsolat utan nem akarja az eskuvot? (32F es 27N)
Figyelt kérdés
Terveztuk az eskuvot de ahhoz hogy a hazat befejezheysem kimentem kulfoldre dolgozni.Hazajottem es kerdeztem hogy mikorra szogezzuk le az eskuvot amire azt mondta hogy o egyaltalan nem megy ferjhez. Meg h nem tudja h mit akar,nem biztos az erzelmeiben meg ilyenek.Most nem ertek semmit,teljesen magam alatt vagyok.Mi tortenik?(32F)2018. szept. 25. 19:40
12/24 anonim válasza:
Elbújt benne a kisördög, és míg odavoltál végre kiengedhette.
13/24 anonim válasza:
Elhidegült tőled a távollét alatt. Nem hiányoztál annyira, mint várta, elvolt nélküled. Most jött rá, hogy nem azt érzi, amit kéne, ez csak megszokás.
14/24 anonim válasza:
Egyrészt nagyon fiatal volt amikor összejöttetek, másrészt elhidegültetek egymástól, a távolság meg az évek miatt. De az is lehet, hogy egyszerűen csak egyáltalán nem érdekli a házasság gondolata. Mindenesetre ne lapátold alá a pénzt, amíg nem biztos benne, hogy tényleg téged szeret, meg érez-e még irántad valamit...
15/24 A kérdező kommentje:
De 10 ev alatt amennyi idot-penzt rakoltottem...mindig melo utan mentem az anyjaeknak segiteni,elmentem hoztam benzint amit meg ki se fizettek a szulei soha de en megse mondtam ra semmit.Pont most kell ezt megtudnom?hogy nem akar semmit?egy kisebb hazat felepithettem volna abbol a penzbol amit ra koltottem
2018. szept. 25. 20:23
16/24 anonim válasza:
Szerintem meg nem kúrt félre.
Egyszerűen ez kifulladt, ebben ennyi volt. Lépj tovább.
Amit ráköltöttél (és a családjára), az a tanulópénz. Fiatal vagy még, találsz Te is olyat, aki értékel és szeret.
17/24 anonim válasza:
15 Fejős bikának tartottak. Tanulj belőle..
18/24 anonim válasza:
Most már mindegy, hogy mennyit költöttél rá. Évek óta tudtad, hogy kihasználnak téged, ha jól sejtem, el is tartottad a csajt. Most két dolgot tehetsz, vagy kivágod, hogy hülyítsen mást, vagy pedig még nagyobb balek leszel mint vagy, és tovább pénzeled. Azaz addig, ameddig nem talál magának olyat, akibe szerelmes lesz, vagy aki még nálad is több pénzt talicskáz neki meg a pereputtyának.
19/24 anonim válasza:
Mennyit voltál kint? A távolság egy kapcsolatnak sem tesz jót... Az meg, hogy számogatod, hogy mennyi pénzt tettél a kapcsolatba, elég ellenszenves. Ő meg a fiatal, bulizós éveit bukta el melletted kb.
20/24 anonim válasza:
Tudom hogy xar érzés,de még mindig jobb mint 45-50 évesen válni,2 közös gyerekkel,házzal,vagyonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!