Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Közeli hozzátartozó (pl....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közeli hozzátartozó (pl. nagyszülő, vagy legjobb barát) halála elég indok az esküvő elhalasztására?

Figyelt kérdés
Pl. ha meghal a vőlegény egyik nagyszülője 2 hónappal az esküvő előtt, indokolt hogy elhalasszák későbbre a gyász miatt?
2010. jún. 22. 14:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
az esküvőnk elött 2 hónappal halt meg a férjem apukája. Anyósom kért minket, hogy ne halasszuk el. Igaz mi 2 tanus esküvőt tartottunk csak. Amúgy is így terveztük, nem akartunk lagzit.
2010. jún. 22. 14:47
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
A keresztanyáméknál a vőlegény édesanyja halt meg. Ők 1 évvel halasztották el az esküvőt. És a családnak nem tetszett, de azon a napon a menyasszonyt fehér ruhába felöltözve kivitték a temetőbe, virágot tenni a sírra...
2010. jún. 22. 14:55
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
14:55 ez nagyon szép gesztus volt
2010. jún. 22. 14:56
 14/22 A kérdező kommentje:
A kérdést általánosságban tettem fel, de nálunk is aktuális sajnos. A párom nagymamája hunyt el. Mindenképp nagy bulit terveztünk, és mivel már úgyis együtt élünk évek óta, illetve gyereket sem tervezünk még a közeljövőben, nem tartom olyan nagy problémának az elhalasztást.
2010. jún. 22. 15:12
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenképpen elhalasztanám, egyrészt nagy lakodalmat szeretnék nem szűk körűt inkább várnék még egy picit, másrészt nem lenne kedvem mulatni, harmadrészt pedig faluban lakunk...
2010. jún. 22. 15:29
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

mi hasonló helyzetbn vagyunk. mama haldoklik, le akartuk fújni a lgzit, de az ő kérése, hogy tartsk meg, mert ő már nagyon várta az esküvőt, nem szeretné, ha miatta halasztanánk el.

emésztettük dolgot egy darabig, a szülők is a megtartás mellett állnak.

augusztusban lesz a lagzink, megtartjuk. azért bízunk benne, hogy a nagymama is megéri! hátha. pedig tudjuk, hogy mindenhova áttétes végstádiumú daganatos, ráadásul majdnem 90éves már. ágyban fekvő, pelenkázzuk. szóval nem sok esély..

2010. jún. 22. 15:44
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos, hogy elhalasztanám. Nem tudnám jól érezni magam. Részvétem.
2010. jún. 22. 16:07
 18/22 anonim ***** válasza:
84%
Nekem augusztusban lesz az esküvőm, de anyu meghalt karácsonykor, így csak egy szolid vacsora lesz.
2010. jún. 22. 18:51
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

párom nagypapájának halála miatt eljegyzés is halasztva,pedig csak nagyonszűk családi vacsi lett volna,de tul közel állt hozzá ahhoz hogy megtartsuk...

bár akármikor lesz,eszébe fog ugyis jutni

2010. jún. 22. 19:44
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Még ha a vőlegényhez nem is állt közel esetleg a nagyszülő,akkor is ,csak az egyik oldalon lévő örömszülőnek a édesannya vagy édesapja halt meg.Szerintem az elhunyt házastársát (ha van),vagy a vőlegény édesannyát/édesapját kéne megkérdezni.
2010. jún. 22. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!