Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen gyűrűnk legyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyűrűnk legyen?

Figyelt kérdés
Jövőre lesz az esküvőnk.arany-ezüstön kivül ajánlanátok gyűrűt,ami nem szinezi az ujjat,nem kopik,nem deformàlòdik semilyen munka után ès állandò hordàstòl sem.párom szinte sosem fogja hordani a munkája miatt,ezèrt drága aranyat nem szeretnènk.
2018. szept. 3. 16:49
 1/10 anonim ***** válasza:
43%
Platina? Elég szépek vannak, nekem nagyon tetszenek, és meglehetősen strapabíró. Csak hát, nyilván az árát is megkérik, nem tudom, milyen anyagi keretetek van rá, lehet, hogy egyébként érdemes ékszerészt (netalán ötvöst magát) megkérdezni a lehetőségeitekről.
2018. szept. 3. 17:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Lehet kapni pl. nemesacél gyűrűt is, de árban ugyanott vagy, mint az ezüsttel. Nekünk 8 év után sem kopott vagy csúnya.
2018. szept. 3. 17:25
 3/10 anonim ***** válasza:

A nemesacél a szépen csengő név ellenére mezei rozsdamentes acél, általában valami jobb fajta orvosi acélból (pl 316L-ből).

Azért az nem olyan nagyon menő, főleg, hogy maga a gyűrű gyakorlatilag értéktelen, a marketinget, és a megmunkálást fizeted.

2018. szept. 3. 17:33
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem szánunk rá túl sokat,igy platinát sem szeretnènk.csak èn fogom hordani,de èn sem minden nap
2018. szept. 3. 17:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Titánium, Wolfrám.
2018. szept. 3. 19:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát nekünk nemesacélgyűrűnk van. Férjem és én mivel akkor vesszük fel ha nagyon alkalom van, munkában se ő se én nem veszem fel és takarításhoz sem, úgy gondoltuk ha nem is annyira szép mint egy arany ezüst kombináció, de azért ez is elég szép és jelképnek ez is az. Csak sokkal de sokkal olcsóbb, nyilván...

Tesóm mindenáron javasolta a "rendes" gyűrűt, de mi ezt választottuk.

Ez a fajta nyilván kopós mivel színezett nekünk. De az arany ezüst gyűrű a tesóméké az is karcolódik, ő rajta mindig ott van. Szóval szerintem ha ugy hordja az ember, hogy mindennap, nincs olyan ami el nem használódik egy cseppet sem.

2018. szept. 3. 20:10
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Tehát akkor sajnáljátok a pénzt egy normális gyűrűre, a kedves párod nem is akarja hordani, te meg csak néha... olcsójánosék házasodnak.
2018. szept. 3. 22:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül kell olcsójánosnak lenni.... ma már nem minden az arany.

Ezek pl szerintem gyönyörűek és különlegesek, sokkal szebbek, mint egy snassz arany karika.

[link]

Én ilyet szeretnék pl. annak ellenére, hogy hordjuk is majd és bele is férne az arany... egyszerűen azért, mert csodaszépek.

2018. szept. 4. 08:17
 9/10 anonim ***** válasza:

A wolfrám (pontosabban wolfrám-karbid) szinte karcolhatatlan, a Mohs keménységi skálán 9-es a 10-ből. Az enyémre 4 év alatt egyetlen karc sem került, pedig soha nem veszem le. Pont úgy néz ki, mint az első napján. És olcsó.

Sok helyen, pl. az előző által belinkelt oldalon tungstennek nevezik, mivel az a wolfrám angol neve. Szerintem elég jó választás lenne a ti esetetekben, de a titánium se rossz, csak az egy kicsit karcolódhat (6-os a skálán).

2018. szept. 4. 11:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi szèpen :)
2018. szept. 5. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!