Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülsz vagy utálod ha meghívnak egy lagziba?
Figyelt kérdés
2018. aug. 11. 10:41
1/25 anonim válasza:
Nem az én világom, mert nem bírom a részeg embereket és a cirkuszokat amiket csinálnak.A szolídabb esküvőket kedvelem.
2/25 anonim válasza:
Sosem megyek el. Sosem vennék részt a szabadság és függetlenség temetésén...
4/25 anonim válasza:
En imadok eskuvore/lagzira menni. Mindig jo a hangulat :)
Velemenyem szerint a sracokat nehezebb ravenni hogy elmenjenek (en ezt tapasztaltam)
19L
5/25 anonim válasza:
6/25 anonim válasza:
En alapbol introveralt vagyok, szoval nem nagyon orulnek.
7/25 anonim válasza:
Utálni nem utálom, de nem szeretem a nagy lagzikat. Ha lehet, távoltartom magam tőlük. De sajnos, van, hogy nem lehet.
8/25 anonim válasza:
Nyüg. A szertartasra orommel megyek, a lagzi folosleges penzkidobas.
9/25 peca1000 válasza:
Se a szertartásra, se a lagzira nem megyek szívesen.
Sokkal egyszerűbb belike-olni a Facebook-on az ifjú pár esküvői képét, minthogy készülődni, pénzt kidobni.
De ha már muszály menni, akkor a kaja miatt szeretek ott lenni :)
10/25 anonim válasza:
Még sosem voltam esküvőn. Sem legénybúcsún :/
Szívesen el ennék egyre. 26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!