Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Képregény rajzoltatáshoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Derwer kérdése:

Képregény rajzoltatáshoz ismer valaki (szak) embert, kontaktot, céget? (esküvői vendégkönyv)

Figyelt kérdés

Felmerült ötletként, hogy az esküvőnkre vendékkönyvnek, egyedi megoldás lehetne, ha egy mini képregényt raknánk ki. (1-1,5 A4es oldalra gondoltunk, hogy maradjon hely az aláírásoknak, jókívánsogoknak)

A képregény, vagy csak az eljegyzést, vagy a megismerkedésünk mozzanatairól szólna.

Ismertek esetleg erre szakosodott vagy alkalmas embert, céget?

2018. júl. 18. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem művészeti egyetemek csoportjainál próbálkozz, ők kapva kapnának ilyen alkalmakért :D szerintem facebookon találhatsz ilyen embereket egyetemek alapján, biztos van olyan, aki a munkáit is posztolja.
2018. júl. 18. 14:00
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

A magyar művi egytemeken úgy vágnak ki ilyen embereket, mint macskát... mert ez a profok szerint "nem művészet".

Ugyan nem professzionális tanács de én vagy egy jó rajzkészségű ismerőst kérnék fel. Vagy az animeaddictson kérnék segítséget... nem egy képregény rajzoló született abból a körből.

2018. júl. 18. 14:08
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Facebookon a RajzMánia csoportban simán találsz rá embert.
2018. júl. 18. 14:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Pár napja volt egy srác aki az anime rajzait szeretné értékesíteni, de mintadarabot nem mutat, mert fél, hogy ellopják...

Erre te meg rajzolót keresel :)

2018. júl. 18. 14:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a Facebook csoporttal sikerült elindulni !
2018. júl. 18. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!