Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti haragudtatok azokra akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti haragudtatok azokra akik nagyon kevés nászajándékot adtak?

Figyelt kérdés

Nagyon visszafogott és olcsó lakodalom volt és még így sem hozta vissza az árát. Tehetős rokonok, barátok filléreket adtak kb.

Volt olyan akinek előtte az ők esküvőjén adtunk nászajándékot, ők meg a harmadát adták, pedig mi is átlagos nászajándékot adtunk.

2018. júl. 4. 12:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
82%

Nekem még csak lesz esküvőm, de senkitől nem várok el egy petákot sem. Nem fogom visszakérni rajtuk azt, amit rájuk költöttem... más bulira, és ha meghívok embereket, állom a fogyasztásukat... nem tartom a markom a kóla meg a ropi ára után. Sztem ez ízléstelen proli szokás.

Úgy tartok esküvőt, hogy én fizetem zsebből, és akkor se feküdje meg nagyon a költségvetésemet, ha nem jön belőle vissza semmi. Ezért lesz szűk körű 15 fős esküvő és nem lesz lagzi. De az, hogy én az esküvő árát a vendégeket vasaljam be... fúúúú, nem lenne ehhez gyomrom.

2018. júl. 4. 16:02
 12/29 anonim ***** válasza:
66%
11. vagyok: annyit hozzátennék, hogy arra haragudnék, aki semmit nem hozna, úgy értve, egy üdvözlőlap, szál virág, tábla csokit sem. Mert vendégségbe üres kézzel mondjuk már tényleg tahóság menni.
2018. júl. 4. 16:03
 13/29 anonim ***** válasza:
48%
12. Egy kommenttel feljebb még azt írtad, hogy nem akarsz ajándékot, most meg azt, hogy haragudnál arra aki semmit nem hoz. Most akkor ?????
2018. júl. 4. 16:10
 14/29 anonim ***** válasza:
97%
Jó, nem jól fogalmaztam meg. Egy jelképes ajándékot elvárnék. De azt, hogy pénzt adjanak, ráadásul "jóóó sokat", azt nem - itt az esküvői témában ajándék alatt meg leginkább ezeket értik az emberek, nem az üdvözlőlap, csoki jellegű max. 600 Ft-os kiadásokat.
2018. júl. 4. 16:17
 15/29 anonim ***** válasza:
54%
12-nek szerintem igaza van. Ha egy vasárnapi ebédre meghívnak, oda is viszek egy szál virágot vagy egy doboz bonbont. De csak ha elmegyek a barátnőmhöz egy kávéra és pletyizni, akkor is viszek neki egy tábla csokit.
2018. júl. 4. 16:29
 16/29 anonim ***** válasza:
94%
Ki hogy làtja. Èn soha senkit nem azért hívok meg, mert cserébe vàrok valamit. Még egy tàbla csokit sem.
2018. júl. 4. 16:42
 17/29 A kérdező kommentje:

"Nekem még csak lesz esküvőm, de senkitől nem várok el egy petákot sem. "

És akkor hogy dobsz össze 3 milliót egy esküvőre?

2018. júl. 4. 17:14
 18/29 anonim ***** válasza:
94%
Nem, pedig volt egy család, akik egy fityinget sem adtak de nagyon örültünk, hogy el tudtak jönni! Az viszont rosszul esett, hogy egy közeli barátunktól úgy érzem, hogy szerinte a mi esküvőnk lehúzás volt, mert volt sorsjegy és menyasszonytánc is. Hozzáteszem mindenkinek fizettünk szállást!
2018. júl. 4. 17:54
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
16-nak, én nem a meghívó fél, hanem a meghívott fél oldaláról írtam. Ha én vagyok a meghívott bárhova, nem állítok oda üres kézzel, nálam ez alap.
2018. júl. 4. 19:04
 20/29 anonim ***** válasza:
85%
19. Meghívott félként is úgy gondolom, senki ne azért hívjon meg, mert cserébe vár valamit.
2018. júl. 4. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!