Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy a pasik az első pár randin már tudják, hogy az a nő lesz a feleségük, a gyerekeik anyja, az életük szerelme?
Figyelt kérdés
Ilyenkor mit éreztek? Milyen gondolatok kavarognak a fejetekben?2010. jún. 15. 20:34
11/20 anonim 

válasza:

22:05
boldog a kapcsolatotok? lehet nem tartozik a kérdéshez, csak érdekel.
12/20 anonim 

válasza:

Nem hiszem, hogy így lenne, de ha megkérdezed a pasidat azt mondja hogy persze, így volt, de szerintem ezt utólag gondolják bele.
13/20 anonim 

válasza:

22.05vagyok
Igen,boldog a kapcsolatunk.nagyon.Sok éve vagyunk eggyütt,és nem hogy laposodna a kapcsolatunk,hanem egyre inkább szeretjük egymást.Következő hónapban lesz az esküvőnk.:)
14/20 anonim 

válasza:

Megint 22.05vagyok
Első válaszomban azt írtam,hogy "férjemnek",a másodikban,hogy nemsokára lesz az esküvőnk.Hét éve élünk eggyütt,és már egy ideje az egyszerűség kedvéért a férjemként említem.Sok szituban egyszerűbb volt így,és megszoktam.
15/20 anonim 

válasza:

hmmmmm... érdekes. akkor sok boldogságot!
16/20 anonim 

válasza:

Miért "hm....érdekes"? :))Bocs,de ezt nem értem.A leírt válaszaimnak melyik része elgondolkodtató és érdekes?:)
17/20 anonim 

válasza:

csak érdekesnek vélem, hogy azt mondod, feltetted a kérdező kérdését a párodnak, aki erre csak annyit mondott, hogy nem. semmi többet. számomra ez olyan hátsó jelentéssel bír, hogy csak ennyit mond, hogy nem érdekli amit mondasz, nem tulajdonít neki sok értelmet, le akarja tudni ennyivel, hogy nézhesse tovább a VB-t / csinálhassa tovább amit eddig csinált. ebből következtettem arra, hogy ha ennyire nem érdekli, hogy mi is a kérdésed, lehet, hogy nem csak az nem érdekli, ami téged igen. persze ez csak feltételezés, ezért kérdeztem rá arra, hogy boldog e a kapcsolat. mivel azt mondod, hogy igen, az egész értelmét veszti. ezt a kommentet is csak azért írtam le, hogy megértsd, miért tartom érdekesnek :D bár az is lehet, hogy így a végére kis össze-visszaságnak tűnik az egész, és csak beégetem magam egy anoním oldalon :D ennyi vagyok..
18/20 anonim 

válasza:

Én nő vagyok, és néhány randi után tudtam, hogy vagy ő vagy senki. Fura dolog ez. Másnál is volt, hogy akartam, hogy így legyen, de utólag visszanézve egészen más érzés volt, csak ugye korábban nem tudod, milyen megérzést kell várni. Idén házasodtunk. :)
19/20 anonim 

válasza:

Az én férjem ahogy meglátott, rögtön tudta, hogy engem akar feleségül :) Nekem kellett 1,5 év, mire megismertem mélyebben, és én is igy éreztem.
20/20 anizotropikus 

válasza:

Persze!
Hogyne...
Horgolunk, kötünk az első randin.
Néha a (másodiknál) már a makramé is előkerülhet.
Az első randin láttam magam előtt azt a szép 112 kilós ősz hajú 180 centis menyecskét aki az unokáim nagymamája lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!