Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves lehet a "gyűrűhordó" fiú? Illetve lehet e a koszorúslányoknak kísérője?
Páromnak van 2 öccse, a felnőtt (25) lesz a tanúja, a kicsinek is szeretnék szánni szerepet. Ő 12 lesz az esküvőkor..Lehet ő a gyűrűhordó, vagy már nagy hozzá?
Illetve, nekem gyerekkori barátnőm lesz a tanúm. 2 barátnőm és a sógornőm pedig a koszorúslányok.. Bátyámnak én is szeretnék valami szerepet szánni.. lehetséges, hogy a koszorúslányoknak legyen kísérője (pl bátyám a sógornőmet- mindenki a párját), vagy az már túl sok lenne?
45 fős esküvő lesz, szabadtéri szertartással.
A kutyád is lehet gyűrűhordó, nincs rá szabály. Aranyos lesz a kissrác.
A koszorúslányok párba rakása sem furcsa. Anno gyerekként voltam így koszorúslány, mivel kicsik voltunk hasonló korú rokonfiúkkal voltunk párban. A lányok csokrot kaptak a fiúk pedig ugyanolyan virágból készült kitűzőt. Szerintem aranyos volt. Valamilyen apró összeillő dolgot szerintem én is választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!