Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyűrűt muszáj esküvőkor vinni?
Sajnos nem állunk jól anyagilag ezért csak a 2 tanú és a párom szülei lennének ott a jeles napon.De sehogy se jött össze a gyűrűre való:(
Ha nincs gyűrűnk ne házasodjunk?Párom azt mondta neki kellemetlen hogy nem tud meg ajándékozni a gyűrűvel ezért halasszuk el?De én nem akarom mert nekem így is ugyan olyan szép lenne.Mit tegyek?
25/N
Mi kölcsönadtuk addig ismerőséknek.
nektek nincs aki addig odaadná, ha más megoldás nincs?
minden szóba került,hogy kölcsön kérjünk párom szerint az nem jó,mert nem a sajátunk.Ezüst meg nem is tudja milyen....Az hogy gyűrű ne legyen nem akarja hallani,pedig mondtam neki az csak egy jelkép.Szerintem marad a várás.Csak valahogy sikerül venni egyet.
Amúgy van itt olyan aki gyűrű nélkül kelt egybe?
Én gyűrű nélkül nem tenném, mert az a szimbóluma az egésznek...az az a dolog amivel kifejezed, hogy összetartoztok...persze lehet azt mondani, hogy nem erről szól a dolog valóban nem, de én azért gyűrű nélkül nem mennék...
szerintem a kölcsönkérés jó ötlet, az is a TIÉTEK:)
De ha Nektek ez nem számít valóban nem a gyűrűtől lesztek boldogabbak! :)
sok boldogságot
Nálunk úgy volt,hogy a nagyszüleimtől kaptunk volna kölcsön gyürűt(dédimama és nagypapa).Mert pont jó volt mindkettönknek. Nem szerettem volna gyürűt mert nem tudtam mennyit hizik a kezem/ujjaim a terhesség alatt ezért ugy voltam vele hogy majd ha megszületik a baba akkor utána kapok kicsait később gyürűt. Erre a párom egyszercsak egyik nap meglepett egy gyürűvel.Olyan szépet kaptam hogy álmomban se gondoltam volna. Szerencsénk volt mert szülés után is jó még a gyürű. Csak most nem hordom mert meleg van és minden ékszer zavarna.( [link] ezt kaptam meg,olcsobb volt mint itt irnak ár,mert kisebb a kezünk:))
Sok boldogságot akár gyürúvel,akár gyürű nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!