Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruálni fogok az esküvőn. Mit csináljak? Páromnak szóljak? 25N
Most DÖNTS MÁR EL KISLÁNY, HOGY MIT AKARSZ?????
"És majd együtt is akarok lenni a parommal"
vs
"és fáj a szex"
Valahogy a kettő üti egymást!
Félni fogsz, hogy átázol? Fura, hogy a sok év alatt nem tapasztaltad ki, hogyan nem ázol át. Tegyél be egy normál tampont, alá egy éjszakai betétet, és húzz rá 2 szoros bugyit. Úgyse fog látszódni a ruha alatt. Így tuti nem ázol át.
Azzal, hogy hisztis vagy, nem lehet mit kezdeni. Ez a folyamat a női léttel jár.
Ha szexelni akarsz, akkor meg ahogy az egyik válaszoló írta, terítsetek le egy sötét színű törölközőt, és mehet a menet. Bár egy hajnalig tartó talpalós lagzi után nekem tuti semmi kedvem nem lenne szexelni, ha még menstruálok is.
Biztos, hogy te 25 éves vagy, és esküvő előtt állsz??? A nők egészsége témakörben a 12-14 éves korosztály szokott így problémázni a menstruációval.
Nem szedek fogamzásgátlót.
14# igen. Már csak pár nap és tudom milyen elviselhetetlen vagyok ha menstrualok es nem akarom igy az eskuvot. Kepes leszek osszeveszni valakivel^
Még jó, hogy emberek vagyunk, akik tudják befolyásolni a tetteiket, szavaikat. Nincs olyan, hogy "jajj most mensikézek, hisztis vagyok". Nem muszáj hisztizni, elég csak uralkodni magadon, értelmes emberként és nem ösztöni szinten élő állatként viselkedni. Igen, én is nő vagyok és szoktam menstruálni, mielőtt valaki leugatna, hogy ne magyarázzak olyanról, amit nem értek.
Ha bedugsz egy extra super vagy mittudomén milyen, legnagyobb méretű tampont és beteszel hozzá egy éjszakai betétet, akkor még erős vérzésnél sem fogsz átázni legalább egy pár óráig.
Azt neked kell eldöntened, hogy tudsz/akarsz-e szexelni így. Gondolom nem ez lesz az első együtt töltött éjszakátok a pároddal, semmi nem fog történni, ha csak akkor szexeltek, mikor már nem menstruálsz.
Tampon + betét + fájdalomcsillapító!
Gondolom nem akarod lemondani az esküvőt a menzeszed miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!